FIREWALL
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
FIREWALL
nejaky dobry firewall aby byl free a v CZ! neznate ?
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: FIREWALL
Tady jich máš pár: Kerio, ZoneAlarm, Comodo a Outpoost, ale ja měl ZoneAlarm a porad to po mě cosi chtělotak jsem ho odinstaloval
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zonealarm, comodo a outpost nejsou v češtině. doporučuji Kerio a nebo Ashampoo Firewall Free
PS: když si neumíš ZA nastavit, tak se nediv.na netu je spousta návodů
PS: když si neumíš ZA nastavit, tak se nediv.na netu je spousta návodů

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
dik ale ten Ashampoo Firewall Free je v eng a ja chci cz
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja ho nastavil tak jak to bylo v tom návodu ale ten návod byl na starší verzi takže jsem neco nenastavil ale porad mi to spomalovalo PC jelikoz ten vykon stoji za ho*** a při hraní náročnejších her a při každém stau PC mi to oznamovalo ze mi zbýva xx dnů do vypršení čehosi a byla tam možnost jen koupit licenci nebo neco takovyho.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stačí hledat.čeština je k dispozici zde
PS: protože jsi odklikl možnost vyzkoušet PRO verzi a ta je placená. já jedu na ZA na Celeru 1,2 a 1,86GHz a žádné zpomalení nepozoruju
PS: protože jsi odklikl možnost vyzkoušet PRO verzi a ta je placená. já jedu na ZA na Celeru 1,2 a 1,86GHz a žádné zpomalení nepozoruju
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1686
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41