Padá internet

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

miky1
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Padá internet

Příspěvekod miky1 » 27 kvě 2008 22:55

Tak už sem docela na prášky,padá mě internet,najednou začne zpomalovat až nakonec spadne ůplně,řeším to tak že odpojím router na chvilku z elektriky,po připojení net zase chvilu běhá a pak se to opakuje,poskytovatel mi tvrdí že není chyba u nich ale že prý mám v pc nějakej vir co mě zahlcuje připojení,ale mě antivir Nod32,žádný vir nehlásí,pokud připojím na kabel jiný pc tak na něm taky net jede jen chvilku,tak to asi virem v pc nebude,tohle jsem řekl poskytovateli a ten mi odpvěděl že mam nejspíš vir v routeru.Tomu se mi nechce věřt,je tohle vůbec možný???
Existuje vůbec nějakej vir kterej způsobuje výpadky internetu?
Poradte mi co dělat,dík.

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Padá internet

Příspěvekod zlobyl » 27 kvě 2008 23:30

Virus v routeru být nemůže, ale je klidně možné, že je router vadný jako takový nebo má špatně nahraný firmware.

Zkusíme vyloučit virus v PC a začneme logem z HJT-nech si v sekci HJT zkontrolovat log.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 27 kvě 2008 23:39

Pokud jsou mi známy případy,tak z 95% je problém u poskytovatele a jen se vymlouvá.Co jsem poznal /jednalo se ve všech případech o wifi/se mu nechtělo nic opravovat nebo měnit.Dokonce jeden poskytovatel když mu člověk volal tak než k němu přijeli,tak posílili to u sebe a potom vyskakovali na toho pána,že mu dá výjezd zaplatit,že mu to jede apod.Když tak jedná u nějakého neznalého člověka...Tak jsem většinou poradil aby si udělali screeny obrazovky a zavolali nějakýho svědka.I takový jsou u nás podnikatelé.Zkoušel jsi i Opravit připojení?Jednomu to taky tak dělalo,když dal Opravit připojení tak to co ty,chvilku to jelo a pak zpomalilo,někdy i zastavilo.On např.měl chybu v tom,že na něho napojily dalšího člověka,ale napájení nechaly stejné a nestačily waty.Popisuji to jen pololaicky v tomhle se zase tak nevyznám.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 kvě 2008 23:54

Pro jistotu zkus projet PC programem Mwav.exe. Najde všemožné potvory, ale neumí je odstranit v této free verzi. Jinak, měl jsem podobné problémy a byl to router. Pomohla až výměna.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

miky1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod miky1 » 28 kvě 2008 12:07

liborek píše:Pokud jsou mi známy případy,tak z 95% je problém u poskytovatele a jen se vymlouvá.Co jsem poznal /jednalo se ve všech případech o wifi/se mu nechtělo nic opravovat nebo měnit.Dokonce jeden poskytovatel když mu člověk volal tak než k němu přijeli,tak posílili to u sebe a potom vyskakovali na toho pána,že mu dá výjezd zaplatit,že mu to jede apod.Když tak jedná u nějakého neznalého člověka...Tak jsem většinou poradil aby si udělali screeny obrazovky a zavolali nějakýho svědka.I takový jsou u nás podnikatelé.Zkoušel jsi i Opravit připojení?Jednomu to taky tak dělalo,když dal Opravit připojení tak to co ty,chvilku to jelo a pak zpomalilo,někdy i zastavilo.On např.měl chybu v tom,že na něho napojily dalšího člověka,ale napájení nechaly stejné a nestačily waty.Popisuji to jen pololaicky v tomhle se zase tak nevyznám.

Tak tohke mi přesně řekli že mi to posílili,a že mi to musí ject,ono to jede ale jen chvíli,pokaždý když to spadne tak dám opravit zařízení,ale to většinou nepomůže,zabírá jen když to na chvilku odpojím z napájení,pak net stejně spadne,jěště mi řekli že možná stíní nějaký strom mezi mou anténou co mám na střeše a vysílačem,a že to budou v brzké době řešit,to už ale říkali před měsícem,a pořád se nic neděje,napadá mě jestli by třeba nepomohlo kdybych si koupil silnější anténu,dali mi jen takovou malou bílou asi tak 20/20cm. Jsem od toho vysílače asi 1km,vzdušnou čarou.
Ostatní lidi ve vesnici problém nemají.
Projel sem to tím Mwave a nic to nehlásí.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 kvě 2008 13:06

Takže to je opravdu tím připojením. Podívej se do smlouvy s poskytovatelem připojení. Měla by tam být klauzule termínu opravy vadného zařízení, které Ti poskytly. Pokud je ve smlouvě, že zařízení je jejich majetkem, nahlas jeho špatnou funkci a požaduj opravu, či výměnu zařízení. Pro jistotu si udělej zálohy záznamu chybových hlášení a případně i logu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Padá internet, vadný modem?
    od Signalista97 » 03 říj 2024 18:45 » v Sítě - hardware
    3
    3039
    od Signalista97 Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 17:44
  • Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
    od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem
    5
    2780
    od Faster1 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 19:49
  • 1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
    od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet)
    6
    4658
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 12:30
  • Nefunkční internet po výpadku proudu
    od Neferivet » 15 zář 2024 23:31 » v Sítě - hardware
    2
    2967
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 08:53
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    7841
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”