seznam-URL is blocked by administrator

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: seznam-URL is blocked by administrator

Příspěvekod Pic » 31 kvě 2008 17:13

Je jasné, že některý program na Tvém, či tom druhém PC uvedené stránky blokuje. Zkus do příkazového řádku napsat " ping http://www.seznam.cz " (bez uvozovek) a Enter a pak sem napiš co následuje. Nejsem odborník na viry a tak zkus vložit uvedený log. na tuto stránku http://www.hijackthis.de/ a vyčkej na doporučení. Zatím se zde nikdo erudovaný nenachází a tak to zkus.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 31 kvě 2008 18:31

Máte veřejnou IP adresu, nebo jste za NATem? Vidím, že počítač opravdu důkladně "čistíte" ze strachu pucujete
všechno co potřebujete asi včetně potřebných cookies k seznamu.cz, že vás už ani neidentifikuje. Když vám nechodí ani QIP,ICQ nemůžeme to řešit přes kecálek.
Při kombinaci razatních antivirových programů, se můžete dočkat různých ztrát funkcí prohlížečů, zvlášť, když něco děláte a nevíte na co to je a co se stane. No ale tak se naučíte...chybami.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Anička888
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Anička888 » 02 čer 2008 01:23

dik moc za rady,fakt
jinak jen pro informaci vcera chvili po tom co jsem napsala posledni prispevek se mi naprosto zablokoval celej internet..takze jsem uz nemohla odepsat..ted jsme to vyresili provizorne jenom tim ze jsem prejmenovala pocitac a jakoby znovu pripojila k routeru...takze ted mi to zas funguje ale je to otazka tak 1-2 dnu nez se to zablokuje znova..s tim uz mam zkusenosti z minulyho pocitace...
pic: kdyz jsem tam zadala to co jsi psal tak me to presmerovalo na vyhledavani na googlu...(jako vyrazu ping a seznam..) proste mraky vselijakejch odkazu..
george: k pocivymu pucovani sem opravdu donucena takze mi nic jinyho nezbejva:) o to vic jsem ted na****a ze at delam co delat stejne se tam neco deje...jinak ja se v tomhle moc neorientuju takze ip nat?fakt nevim...ale IP adresu urcite mam ale NAT mi nic nerika.takze spis ip...pres kecalek by to slo,protoze uz jsem ho zase zprovoznila.
jenze ted jsem se rozhodla k razantnimu kroku,ruzne sem se hrabala v pocitaci a zjistila jsem ze den po instalaci qipu se prestaly ukladat www na firewallu..v zalozce zaznamy jak je hips,nips...tak je posledni www a tam to konci ten den co se instaloval qip a ostatni problemy taky zdanlive souvisi nejak s icq takze se chstam smazat svuj icq ucet a zalozit uplne novej a reinstalovat pocitac...pokud ani to nepomuze tak uz nevim,kazdopadne sem napisu to svoje novy icq az ho budu mit,doufam ze behem zejtrka uz to dam dohromady...

Anička888
nováček
Stav:

Příspěvekod Anička888 » 02 čer 2008 01:31

pic: zadala jsem log na ty stranky a analyza vysla v poradku..skoro vse bylo very safe nebo safe :smile:
jenom neco co se tykalo toho novyho nazvu pocitace jak jsem pred chvili psala bylo s otaznikama..ale to je asi normalni predpokladam...

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 02 čer 2008 08:38

abychom predesli nekolika famam co tu ctu

1. UPC je jedno kolik pocitacu mate za routerem. Mam od UPC net a za routerem stabilne tri az pet pc a nemam s tim problemy. Pokud se vyse uvedeny problem vyskytuje jen na jednom pc, pak bych si dovolil nekolik postrehu.

2. Viry do PC nenatahne uzivatel druheho pc, ty si tam natahne uzivatel sam a je to jeho blbost.

3. Navrhuju v prohlizeci promazat taky Cache (v nastaveni - rozsirene), taky by me zajimalo jestli neni SafeNet Sentitel ktery bezi nekde v pocitaci (nebo bezel?) nastaveny na blokaci stranek...

4. nektere antispywary "pridavaji" seznam blokovanych stranek do souboru HOSTS, LMHOST v adresari C:\Windows
jde o to ze soubory HOSTS, LMHOSTS se prohledava drive nez dns nazvy. muze byt ze v tomto souboru (je to textak prakticky) je seznam.cz nebo neco takoveo?
Pokud se vyhledava DNS jmeno, postupuje se v tomto poradi:
HOSTS file
DNS server
LMHOSTS file
WINS server
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

guest

Příspěvekod guest » 02 čer 2008 09:05

Jen takovej poznatek-taky jedu přes kabe. Když jsem si pořídil internet, tak jsem o něm technicky neměl ani šajnu, jen tak uživatelsky z kavárny. A dobrý dva něsíce jsem se skoro nepřipojil a když se to podařilo, tak třeba jen takový ramce, čáry apod. Technikoj jsem volal asi tisíckrát a pořád to byla moje chyba. Pak se to najednou rozjelo samu - tudíž to bylo u nich.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 02 čer 2008 11:49

po prostudování tématu bych řekl že problém je v routeru - zkoušela si připojit PC přímo?(asi bude nutné přeregistrovat MAC u UPC)
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”