hledám Anonymizer Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: hledám Anonymizer  Vyřešeno

Příspěvekod Spyke » 27 čer 2008 22:16

Nevím co s tím má společného stahování nelegálních kopií či cracků. Dle toho se určuje, kdo je 'správňák' a kdo ne? Aha, to jsem nevěděl.. :roll:
Klidně přiznám, že doma mám jen 2 originálky. A co to o mě vypovídá? Že jsem špatnej? Ne e, jen se mi nechce platit. Proč taky, když nemusím.

Btw. když už jsi zmínil to stahování cracků, tak bych rád dodal, že ty si stahují i lidé, co mají originálky.
A to z jednoduchého důvodu - aby nemuseli pokaždé dávat CD/DVD do mechaniky :wink:

Stačilo zadat do Googlu slovo 'anonymizer' a je to hned na druhé stránce, nic těžkého.

moto88 píše:podvodník je moc silne slovo ale jsou bazary kde muzes zadat jeden inzerat za mesic a kdyz das 2 tak mas proste BAN a nikdo to stebou neřeší...

To si ale mohl napsat rovnou, myslím, že bychom se tu pak nemuseli takhle dohadovat.. :D

Jinak pokud si už našel, co si potřeboval, můžeš téma označit jako vyřešené.

Měj se.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Reklama
moto88
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: hledám Anonymizer

Příspěvekod moto88 » 27 čer 2008 22:40

Klidně přiznám, že doma mám jen 2 originálky. A co to o mě vypovídá? Že jsem špatnej? Ne e, jen se mi nechce platit. Proč taky, když nemusím.

Aha to je zajímavé,ale ten co třeba zada 3 inzeraty za mesíc na server a taky se mu za to nechce platit a stahne si anonymizer tak to je u Vás už zmrd...no trochu paradox...ale v poho...mějte se a dík

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: hledám Anonymizer

Příspěvekod Spyke » 28 čer 2008 00:00

moto88 píše:Klidně přiznám, že doma mám jen 2 originálky. A co to o mě vypovídá? Že jsem špatnej? Ne e, jen se mi nechce platit. Proč taky, když nemusím.

Aha to je zajímavé,ale ten co třeba zada 3 inzeraty za mesíc na server a taky se mu za to nechce platit a stahne si anonymizer tak to je u Vás už zmrd...no trochu paradox...ale v poho...mějte se a dík

Tak bacha, to že si podal více inzerátů než můžeš si napsal až poté, co tě kolega nazval zmr*em. Většinou lidé používají anonymizery, ptž mají BAN. A proč ho mají? Ptž se třeba nechovají slušně. A tak to i na první pohled vypadalo v Tvém případě, neuvedl si důvod, proč máš zakázaný přístup. Já si na Tebe udělal názor až po tvém následujícím příspěvku, ptž takhle se 'normální' lidi nevyjadřujou.. :roll:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”