Blogger - povolení čtenáři Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Blogger - povolení čtenáři

Příspěvekod guest » 02 črc 2008 20:45

Zdravím všechny, mám problém s Povolením čtenářů blogu na Bloggeru.com. Mám blog a chci aby jej mohl číst jen omezený počet lidí, max. je 100. Vím jak se to nastavuje - Povolení a zadat e-meily čtenářů a kliknout na Pozvání. Po tomto by těm čtenářům měl přijít zvací e-meil, ale nepřijde nic. Původně jsem myslel, že musí mít účet na Google, ale i když jsem pozval sám sebe, nic se neděje. Nemáte s tím někdo zkušenost? Diky všem!

Reklama
iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Blogger - povolení čtenáři

Příspěvekod iLucas » 02 črc 2008 21:01

Já ti teda nepomůžu (promiň a sorry za spam) ale proč aby si jej mohlo číst jen max. 100lidí?? Snad čím víc tím líp ne?
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

Kastelán

Příspěvekod Kastelán » 02 črc 2008 21:23

iLucas píše:Já ti teda nepomůžu (promiň a sorry za spam) ale proč aby si jej mohlo číst jen max. 100lidí?? Snad čím víc tím líp ne?

No to je ten problém. Píše tam svinstva, mimochdem třeba i o mně.Pokud bude pokračovat, hrozí mu žaloba.Byl už u komise která mu to jednoznačně zatrhla, ale nemíní si dát pokoj, Máte tu mezi sebou pěknýho ptáčka. Pokud nevěříš, můžu ti poslat poslední kopii toho hnusu co vydává za blog, pokud mi pošleš mail. Představu si uděláš sám.

guest

Re: Blogger - povolení čtenáři  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 02 črc 2008 21:45

iLucas píše:Já ti teda nepomůžu (promiň a sorry za spam) ale proč aby si jej mohlo číst jen max. 100lidí?? Snad čím víc tím líp ne?

Protože se jedná o soukromou záležitost, kterou prozatím může číst jen omezený okruh lidí včetně Kastelána, který byl příčinou založení toho blogu. Ale už jsem to vyřešl, opravdu pokud někoho zveš tak musí mít účet na Google.com.

guest

Příspěvekod guest » 02 črc 2008 21:50

Kastelán píše:

No to je ten problém. Píše tam svinstva, mimochdem třeba i o mně.Pokud bude pokračovat, hrozí mu žaloba.Byl už u komise která mu to jednoznačně zatrhla, ale nemíní si dát pokoj, Máte tu mezi sebou pěknýho ptáčka. Pokud nevěříš, můžu ti poslat poslední kopii toho hnusu co vydává za blog, pokud mi pošleš mail. Představu si uděláš sám.

Kasteláne, žádná komise nikomu nic nezatrhla a netahej sem ty svoje ubohý bolístky. Běž si spamovat na svůj zámek což je diskuze JNP, anebo už i tam Tě vyhnali, nějak nejsi vidět, ani ten Tvůj pseudonick XXX :lol:

Kastelán

Příspěvekod Kastelán » 03 črc 2008 00:22

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 06 črc 2008 10:09

Své osobní problémy si vyřešte mimo toto fórum! Zamykám odkaz upravuji...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”