Firefox 3 a stream Vyřešeno
Re: Firefox 3 a stream
Nikde mi to nechce najít nainstalovaný Adobe Flas Player.Díky vložení rozšíření mediaplayerconnectivity si člověk nastavuje možnosti přehrávání videí ve FF.Nemůže však najít přehrávač pro flashové video.Nevíte jak tam dostat ten player?
Zkuste ještě tento postup: http://niniopera.blogspot.com/2008/03/t ... ayers.html
Pokud by to nešlo zprovoznit dnes, většinou se to povede druhý den. Pokud se nepodaří, tak si přečíst JasnaPakaFAQ
Zdraví george
Pokud by to nešlo zprovoznit dnes, většinou se to povede druhý den. Pokud se nepodaří, tak si přečíst JasnaPakaFAQ
Zdraví george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Ten blog jsem četl a nic podstatného jsem tam nenašel.Videa obyč mi fungují,ale ze stream-u nejdou.Nevím zda nezkusit nižší verzi Adobe Flash Playeru.Nikde nemůžu najít plugin pro FF.Na stránce strem.cz se objeví značka přehrávače a po kliknutí to vypíše,že přehrávač není plně inicializován,zkuste za pár vteřin.Nic se však nestane.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš náhodou SP 3 ?Zbav se toho bludného holandana..
Nějaká debata..http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... ir=1&auth=
Nějaká debata..http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... ir=1&auth=
Myslím si,že pokud by to bylo v SP3,tak by nešlo stream video ani v IE 7.Tam ale běží vše v pohodě.Prostě někde chybí plugin pro adobe flash playeru do FF, v doplňcích ho nemám a přes nastavení jiné programy pro nenajdu spouštěč.Před reinstalací Win XP mi vše běželo vpohodě i se SP3.Jenže to se aktualizovalo postupně,teď jsem SP3 nahrál přímo po instalaci XP.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus si nainstalovat DivX Web Player. Poté restartuj PC.
Kdyby to nepomohlo, tak do prohlížeče zadej about:plugins a napiš mi sem, jaké pluginy tam máš uvedené. Už musíme konečně vyřešit tento problém ...
Kdyby to nepomohlo, tak do prohlížeče zadej about:plugins a napiš mi sem, jaké pluginy tam máš uvedené. Už musíme konečně vyřešit tento problém ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S SP3 to nemá nic společného. Klidně jej nech v PC. Stáhni si zásuvný modul "ShockwaveFlash 9.0r124".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Do toho, jak pracujete s počítačem vám nikdo nevidí, tak nemohou odhalit chybu, kterou děláte. Nepíšete podrobně vaše zásahy, tak nevím zda všechno chápete. Prohlížeče Mozilla Firefox a Opera vyžadují přece jenom sofistikovaný přístup. Jednoduché tlačítko, kterým byste videa zapnul neexistuje.
Zkuste, pokud sám nenaleznete chybu, která brání používání Adobe Flash Player (asi jste jej odstranil z počítače),
přejít na prohlížeč Google Chrome a IE.
Dal jsem si práci s vysvětlením a je mi líto, že se nezdařilo. Je tu ještě jedna možnost, požádat někoho, třeba souseda o pomoc.
Zkuste, pokud sám nenaleznete chybu, která brání používání Adobe Flash Player (asi jste jej odstranil z počítače),
přejít na prohlížeč Google Chrome a IE.
Dal jsem si práci s vysvětlením a je mi líto, že se nezdařilo. Je tu ještě jedna možnost, požádat někoho, třeba souseda o pomoc.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Flash player není odinstalován,používá jej i IE a tam pracuje na 1.Ostatní videa např.televize Z1 běží.Zkusím radu s odinstalováním FF s vymazáním složky Mozzilla a opětovnou instalaci FF.Nebo nižší verzi Adobe flash playeru. Snad zítra problém vyřeším.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Plugin pro flash je třeba nainstalovat ručně a při vypnutém Firefoxu. Nejsou zakázány "cookies" a to jak ve Firefoxu, tak i ve Firewallu, případně v dalším ochranném programu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kleofas71: Podívej se do Firefoxu jaký tam vůbec máš pluginy (viz můj předchozí příspěvek), ať tu všichni nečarujeme ještě příští týden 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”