UPC
UPC
Taky se vám hrozne spomalil internet a nejde vam uTorrent atd.?,.....nevite o tom neco a jak to bude s rychlosti po novym roce?
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: UPC
Též nemám žádné problémy (Praha) a doufám, že jak na Nový rok, tak po celý rok na svoji easy se fakt těším.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
tak to je divny nekde jsem cetl ze upc zablokovalo torrenty,bittorenty, atd...nevite o tom neco....mejm znamejm to taky nefacha mesto je LOUNY
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tady o tom píše někdo na svém blogu+diskuze:
http://www.w-blog.cz/upc-nejspise-bloku ... ent-page-1
jestli fungují torrenty a ostatní P2P sítě nevím, po tom co udělali razii ke kamarádovi už stahuji bezpečněji než pomocí P2P
http://www.w-blog.cz/upc-nejspise-bloku ... ent-page-1
jestli fungují torrenty a ostatní P2P sítě nevím, po tom co udělali razii ke kamarádovi už stahuji bezpečněji než pomocí P2P
razii?? stahoval jako ve velkým nebo jen tak, mám se začít bát??:-D:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přes DC++ měl nasdílených asi 300Gb, běželo mu 12hodin denně a prý přes nějakého nasezeného robota v jednom hubu jich odchytli víc a překvapivě byli všechni od jednoho poskytovatele (UPC to nebylo:)) Sebrali mu media a stolní pc a teď je v jednání... Nevim nic moc víc, nechce se o tom zrovna moc bavit. Nechci šířít žadné velké fámy, ale o DC se už dost ví že je lehce vystopovatelný.
cybernovi píše:přes DC++ měl nasdílených asi 300Gb, běželo mu 12hodin denně a prý přes nějakého nasezeného robota v jednom hubu jich odchytli víc a překvapivě byli všechni od jednoho poskytovatele (UPC to nebylo:)) Sebrali mu media a stolní pc a teď je v jednání... Nevim nic moc víc, nechce se o tom zrovna moc bavit. Nechci šířít žadné velké fámy, ale o DC se už dost ví že je lehce vystopovatelný.
njn ale mi se bavime o torrentu....jinak kdyz sdili 300gb tak je top jasny nesmis sdilet :)
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”