Problém s E-mailem od seznamu.
Problém s E-mailem od seznamu.
Dobrý den, chci se zepat jeslti se zde nekdo setkal s podobným problémem co řeším já?! Mám na seznamku už asi 7 let chránku, s mjlovou adreou, jelikož pracuju i mimo domov a potřebuju být na E-mailu často, zvolil jsem variantu že doma se mi vše stahuje do Klienta beží bez jakých koliv problému a vytvořilk jsem si na webu filtr že se mi kopie posílají do schránky na Gmail. (mají lepší ovládání lepší webové rozhrní) Předtím jsem to mel přesmerovné na hotmail asi po roce a něco mi přesměrování přestalo chodit a přišli jen občas E-maily. Tak jsem kontaktoval Hotmail i seznam, Hotmail mi potvrdil že chby je na straně Seznamu a seznam m itvrdil že chyba je na straně Hotmailu. Nic..Došla mi trpělivost aotavře jsem si učet nový u Gmail. Kam jsem seznam přesmětroval..Zhrzuba asi rok mi chodili Vše bez porblému před dvěma dny mi přesměrování na Gmail nejde ...příjde jen polovina zpráv. Kontaktoval jsem G mail s tím že mi řekli že problém je u seznamu. Kontaktoval jsem seznam kde mi bylo řečeno že se na to podívá techni přišla zpráva že probléím je vyřešen, ale přesmerování nefunguje na Gmailu stále, ale je zajímavé že najdnou začali zprávy opět chodit na Hotmail... Jsemz toho zopufalý furt musím překopírovávat nové adresy a kontatky na nové lidi co jsem si přidal..Chtěl bych používat jednu schránku ale web seznamu mi naprosto nevyhovuje co se funkčnosti tejká...Máte někde podobný problém s přesmerováním?!
NTB Asus V1S Vista Ultimate
2048 RAM
250GB HDD
GF 8600 M GT
2048 RAM
250GB HDD
GF 8600 M GT
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s E-mailem od seznamu.
já mám problém s přesměrováním pošty z Centrum na Seznam. Za měsíc mi příjde na Centrum cca. 300 meilů, ale na Seznam přijde jen 10. Ze Seznamu na Gmail to fungovalo v pořádku 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč tedy stále používáš email na Seznamu, když ti nevyhovuje?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Věřím tomu, že problém je u Seznam.cz protože tam je často (také přihlašování) Použil bych poštovního klienta a IMAP. Nepíšeš nic o prohlížeči.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč tedy stále používáš email na Seznamu, když ti nevyhovuje?
Mozna proto, ze tento mail je registrovany do ruznych stranek...docela to chapu
No používám ho proto že ho mám 7 let a všem lidem co jsem kdy dával adresu nebo co jsem kde zadal adresy na uředech a ve firmách apodobne je tahle..A zkus si u všech lidí zmenit adresu... Vyhovuje mi ta adresa i to že je už konečne neomezenej ale nevyhovuje mi jejich webové rozhraní a funkce v nem když na něj přistupuju třeba z práce, nebo tak...Už i proto že nemají IMAP a google jo.. Cože je super třeba v případě mé Nokie se kterou si poštu taky stahuju ces Imap. Proto jsem si to přesměroval na Gmail. Už párkrát jsem volal na seznam ale stále stejná písnička že problém je na druhé straně..U nich né..tak mě jen zajímalo kolik lidí ten problém řeší stejně jako já a divím se, jak rychle jste zareagovali a že ten problém tedy existuje a zřejme opravdu bude na straně Seznamu. .....
2048 RAM
250GB HDD
GF 8600 M GT
2048 RAM
250GB HDD
GF 8600 M GT
tak si zkus nastavit at ti to gmail ze seznamu sam "cuca" pres pop3 (Settings -> Accounts -> Get mail from other accounts: -> Add another mail account)
Hm zajímavé díky za typ...Hele a proím tě mám na seznamu teda tím pádem zrušit přesměrování na gmail?!Když si to bude stahova tsám nebo doporučuješ ponechat?!
2048 RAM
250GB HDD
GF 8600 M GT
2048 RAM
250GB HDD
GF 8600 M GT
na seznamu vsecko zrus - presmerovani a takovyhle veci (nevim jestli tam jeste neco podobnyho seznam nema) a na gmailu udelej jak jsem psal vyse ze si tam pridas ten ucet se seznamem a potom si to gmail jednou za hodinu zkotroluje jestli tam nejsou nejaky novy maily, pokud ano, tak je z toho "vycucne" k sobe
Na seznam.cz provozuji pět(5) emailových schránek, něco z toho kvůli testování prohlížeče. Tak o problémech ,které tam jsou vím. Upozorňuji, že všechno řeší prohlížeč Opera a jeho poštovní klient M2 a přes POP si vše natahuje sám. Ztráty u pošťáka Opery jsem ještě nezaznamenal, to spíše přijme z Gmailu 2x přes IMAP (při nesprávném nastavení)
george
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bervid71 píše:No používám ho proto že ho mám 7 let.....
Dost dobře tomu nerozumím... když ses zaregistroval na Seznam.cz a zjistil, že ti tenhle email nevyhovuje, proč jsi i přesto všude rozdal emailovku? Pokud mi něco nevyhovuje, tak snad to vůbec nepoužívám a je to, ne?

Mně třeba email na Seznamu naprosto vyhovuje. Nejen, že nabízí docela kvalitní nastavení, ale mám i nyní neomezenou velikost schránky. Gmail se mi nelíbí. Je to ale samozřejmě věc názoru. Jednomu se líbí to a druhému ono ...
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
ja jsem zase pro gmail. ten nabidi kvalitni nastaveni a ma dobry funkce, ale jak rikas, je to vec nazoru
ale u toho seznamu je to prece je relativne neomezeny :)
ale u toho seznamu je to prece je relativne neomezeny :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2160
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 18:25