Ahojte,
chtěl bych poradit s reklamou webu, někdo mi doporučil udělat reklamu přes googlu adsence, díval sem se na to ale je to docela přehledně nepřehledné, když přidám odkaz webu na české portály,tak bych ještě chtěl ten google,tak se chci zeptat jestli ho někdo má taky na svém webu a jestli to nějak přinese návštěvnost nebo spíš ne..
díky
Reklama webu Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Reklama webu
Google Adsense ti nepřinese návštěvnost, ale peníze za návštěvnost. Návštěvnost si musíš obstarat jinak - klíčová slova, odkazy na spřátelených webech atd.
Vím, že pracuješ na tom bazaru a jen jedna malá rada: Je to ztráta času, opravdu. Na internetu existuje tolik bazarů či aukčních serverů, že vytvářet další je naprosto zbytečné. Musel bys přijít s něčím revolučním, aby se to chytlo, jinak bohužel.
Hodně štěstí.
Vím, že pracuješ na tom bazaru a jen jedna malá rada: Je to ztráta času, opravdu. Na internetu existuje tolik bazarů či aukčních serverů, že vytvářet další je naprosto zbytečné. Musel bys přijít s něčím revolučním, aby se to chytlo, jinak bohužel.
Hodně štěstí.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
no uvidíme, zatím mě nic revoluční nenapadá ale snad brzy napadne.. :-) ale zkusit to zkusím,už je základ hotový...
Mám AdSense a není to složité, je třeba pravidelně psát a mít dobré nápady, pak ti návštěvnost jde nahoru. Ale nějaké vysoké výdělky nečekej, je to jen pro radost za práci. Momentálně http://niniveskal.blogspot.com má vysokou návštěvnost (800 denně) a http://amicuswebsite.blogspot.com. Milovníci přírody a myslivci chodí hodně pozorovat divočáky na novou adresu http://myslivost.blogspot.com , webových stránek na kterých pracuji je už celkem 12 (dvanáct) Samozřejmě dobré články nabízím na webu, ale slušně a s mírou. Blogovací systém Blogger.com je uživatelsky přijatelný a nabízí hodně úprav snadno i rychle. Obsah je důležitý, někdy přitahuje i nápad chciauto http://chciauto.blogspot.com
zdraví george
zdraví george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
george: Tolik odkazů v jednom příspěvku umí napsat jen spam bot 

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Je to jen prezentace, aby měl tazatel přehled a možnost si vybrat, poučit se z umístění AdSense, stránek je 12 . Dnes už se chystám na domény, zaparkované domény a nápady mi nechybí a za práci, která je za tím mike007 se snad nemusím stydět. Je tam mnoho cestovatelských foto a příběhů z cest a do Íránu se každý nepodívá, na uveřejnění čeká více foto a příběhů z USA a dalších zemí, které dosud leží ladem v databázi. Někdo by to prodával ve fotobance, já to pro radost publikuji pro všechny a zároveň se tím učím pracovat s videy (stahování, nahrávání) které ty články umocňují a doplňují.
Psát a publikovat je docela dřina, jsem veterán a třeba někdo z mladších si něco z toho odnese, naučí, pochopí jaké jsou možnosti. Když jsme v sekci internetové prohlížeče, připomenu, že musím dobře ovládat a používat dva prohlížeče (i současně) někdy Blogger Google nepodporuje Operu, tak pracuji i se současně spuštěným prohlížečem Firefox 3. Je to docela akrobacie mít několik oken a tabů spuštěných v obou prohlížečích, ale skvělý Hewlett Packard Compaq to utáhne i když běží videa. Když něco nejde v Opera 9.64, spustím USB Portable Opera10.00 Alpha a spěchám, protože je rychlá a nepadá. Spíš spadne Firefox, protože nesnese rychlé příkazy.
Rád vidím za sebou kus práce, která třeba bude užitečná a neváhám přitom studovat i těžší literaturu řeckých filosofů (Cato, Cicero) rovněž odborné studie lékařů vědců (prof.MUdr. Koukolík, prof.MUDr. Heřt) Myslím, že když kvalitní věci zpublikuji, jistě někomu pomohou i v životě, který je sakra těžký i drsný.
george
Psát a publikovat je docela dřina, jsem veterán a třeba někdo z mladších si něco z toho odnese, naučí, pochopí jaké jsou možnosti. Když jsme v sekci internetové prohlížeče, připomenu, že musím dobře ovládat a používat dva prohlížeče (i současně) někdy Blogger Google nepodporuje Operu, tak pracuji i se současně spuštěným prohlížečem Firefox 3. Je to docela akrobacie mít několik oken a tabů spuštěných v obou prohlížečích, ale skvělý Hewlett Packard Compaq to utáhne i když běží videa. Když něco nejde v Opera 9.64, spustím USB Portable Opera10.00 Alpha a spěchám, protože je rychlá a nepadá. Spíš spadne Firefox, protože nesnese rychlé příkazy.
Rád vidím za sebou kus práce, která třeba bude užitečná a neváhám přitom studovat i těžší literaturu řeckých filosofů (Cato, Cicero) rovněž odborné studie lékařů vědců (prof.MUdr. Koukolík, prof.MUDr. Heřt) Myslím, že když kvalitní věci zpublikuji, jistě někomu pomohou i v životě, který je sakra těžký i drsný.
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6037
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 10:15