IDwhois Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

IDwhois

Příspěvekod guest » 08 čer 2006 07:22

Stáhl jsem IDwhois - odtut:
http://www.stahuj.cz/internet_a_site/ostatni/idwhois/, ale nejen že se nespustí, ale opakovaně mi to schodilo Kerio! ? :o

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 08 čer 2006 11:16

program jde normálně spustit, jak ze stahuj, tak i ze stránek výrobce
chyba bude někde jinde

guest

Příspěvekod guest » 08 čer 2006 13:35

Jidhash píše:program jde normálně spustit, jak ze stahuj, tak i ze stránek výrobce
chyba bude někde jinde

Tak to jsem z toho jelen. Stáhl jsem ho 3x. jednou i ze stránek výrobce a pořád stejný. V Keriu jsem povolil a jediný co to udělá, že problikne něco jako instalátor a jsou tam napsaný asi 2 věty, červeně, nebo fialově, ale to nejsem schopen postřehnout.

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 08 čer 2006 16:27

Koukal jsem tam taky a o pár stránek dál jsem narazil na tohle. To tě bude určitě zajímat. Ale teď koukám, ten soubor, co jsi poslal, nemá příponu raw - lépe řečeno nemá žádnou.
Naposledy upravil(a) mijaja dne 08 čer 2006 16:35, celkem upraveno 1 x.

guest

Příspěvekod guest » 08 čer 2006 16:34

mijaja píše:Koukal jsem tam taky a o pár stránek dál jsem narazil na tohle. To tě bude určitě zajímat.

---------------------- To jsem viděl, ale těžko mi energetika posílá nějaké obrázky, navíc v tom jsou všechny soubory a tak to budou moje dopisy jim, nebo odpovědi. :D

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 08 čer 2006 16:48

Mám ho už před sebou a hledám vhodný otvírák. Ale ten soubor má 64kB, tak v něm nehledej nějaké mnohoobsažné soubory.

Tak jsem na to přišel - přidej k tomu klidně příponu třeba 000, a když ti vyskočí tabulka woken V čem otevřít - dej tam Prohlížeč obrázků a faxů - otevře ti obě stránky - tvou i odpověď.

guest

Vyřešeno

Příspěvekod guest » 08 čer 2006 19:49

mijaja píše:Mám ho už před sebou a hledám vhodný otvírák. Ale ten soubor má 64kB, tak v něm nehledej nějaké mnohoobsažné soubory.

Tak jsem na to přišel - přidej k tomu klidně příponu třeba 000, a když ti vyskočí tabulka woken V čem otevřít - dej tam Prohlížeč obrázků a faxů - otevře ti obě stránky - tvou i odpověď.

Nijak jsem tě nepodceňoval, naopak jsem čekal, že na to přijdeš. Ale tohle!? Vůbec mě nenapadlo, že oni si ten dopis zkopírují a přiloží do té virtuální kanceláře. Proto ten RAW. Ale v tom jsem to taky zkoušel, ale nešlo to, nejspíš proro, že jsem to přejmenoval na Word. Teď mi ještě poraď proč mi nejde spustit to IDwhois a budu tě všude chválit! :D
Ještě musím jen na okraj dodat, že PConPoint mi pořád nachází ty tři problémy co jsme nedávno řešili.Jushed,dumprep a tu televizi?? Ale nechám to být. :D

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 08 čer 2006 20:25

Dumprep je hlášení o chybách, s tím nic nenaděláš - maximálně to můžeš vypnout, aby to nevyskakovalo, ale je to zcela neškodné. Jushed je plánovač updatů Javy- taky neškodný, toliko zbytečný. Ale tu televizi - teď mi to vypadlo - co to bylo?

guest

IDwhois

Příspěvekod guest » 16 čer 2006 16:22

Tak už jsem to IDwhois zprovoznil-chtělo to jen rozbalit a já na to klikal jak debil. Tak omluvte Lamu.
Mijajo, to byla nějaká schedule u WinFast,Dumprep a Jusched blabla.... Je to tam furt PConPoint to taky neodstraní, ale už si s tím hlavu nelámu. Zatím nejsou žádný zásadní problémy. Ale s PConPoint si tak jistý nejsem, mám pocit že je to sranda, jako ty podobné ostatní. 20x se to podaří opravit a po jednadvacátý je to na novou instalaci??? Vzhledem k mému laborování není den bez problémů a tak je pečlivě opravuju a už se to začíná projevovat, ale jistý, že to je tím si nejsem. Zase se to dost zpomalilo. Např. když kliknu na Ad-Aware, tak skočí doleva do lišty a teprve po 10-ti vteřinách se otevře. A to dělá i Google Earth a ještě něco. Tak nevím, čím to! :D

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”