Pokud je jeden pc vypnutý = na druhým spadne rychlost netu

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Pokud je jeden pc vypnutý = na druhým spadne rychlost netu

Příspěvekod Romaine » 24 čer 2009 13:47

Ahoj, mám takový zajímavý problém a ani nevím, jak to pořádně popsat. Ale.. Ráno sem se připojila na net a rychlost hrůza, stahování 14kb/s a následně i 2kb/s. Volala sem na radiokumunikace, poté co vypadl úplně - no vypadl, na routeru svítilo vše krom toho, že jsou připojené kabelem 2 pc (ADSL, WLAN, POWER vpohodě svítilo). Zkusila sem restart a nové kabely, ale nic. Takže sem teda volala a u nich po kontrole vše ok, routr jim prý odpovídá nebo co.. Po nastavení ručně DNS v síťových připojeních vše naběhlo. Jenže po vypnutí bráchova pc mi net zas spadl případně rychlos do 40kb/s. Jo, máme mít 800kb/s. Když odpojím bráchův kabel od routeru, tak po restartu modemu mi net jede normálně. Když byl pc bráchův zaplej a zapojenej tak se zdálo vše ok taky. Teď funguju na vyplým bráchově pc a vytaženým kabelu, aby byla rychlost plná. Router je D-Link DSL G684T.

Napadá vás co je za problém? Fakt se to blbě popisuje, tak snad je to srozumitelné aspoň trochu.

Může umírat modem? Ale že když jen můj, tak ok. Když oba, tak ok, když jen bráchův tak ok. Jak je jeho vyplej, tak to spadne. Buď nepozná, že můj pc je zapojen do routeru a nebo ta rychlost...

Log mám v HJT z mého pc (W7). Brácha má XP home. Začlo to ráno a nic se s tím předtím nedělalo..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Forza Horizon 5 po pár minutách hraní spadne
    od R3vo » 11 kvě 2025 22:03 » v Hry
    3
    2934
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    12 kvě 2025 13:03
  • Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
    od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
    6
    4739
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 12:48

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”