Nefunguje vyhledávač na Seznamu Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

kerkey
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Nefunguje vyhledávač na Seznamu  Vyřešeno

Příspěvekod kerkey » 30 lis 2009 07:15

Čauky,

potřebovala bych poradit, co mi způsobuje, že při vyhledávání na Seznamu funguje vyhledávač jen na první stránce? Když přejdu na přehled (seznam) nabízených stránek a chci změnit kritéria vyhledávání (v tom okénku nahoře), tak mi to nefunguje. Funguje našeptávač, ale když do toho kliknu, tak nic. Když zadám hledaný výraz ručně, tak to taky nefrčí.

Snad jsem to popsala srozumitelně. Díky za každou radu.

Mary

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nefunguje vyhledávač na Seznamu

Příspěvekod X » 30 lis 2009 07:58

Nenapsala jsi, co máš za Netový prohlížeč (Internet Explorer 6.x, 7.x, 8.x, Firefox, Opera, Chrome, Safari, ...)? Obrázek

kerkey
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kerkey » 30 lis 2009 08:58

Veliká omluva :-) (njn ta hlava), napravuju:

mám IE8

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 30 lis 2009 20:23

IE 8 má několik módů, zkoušela jsi to i ze starších? Používám IE 6.x+CZ (nyní už málokdy), Firefox 3.5.5+CZ (většinou, tam to běhá), Operu 10.10 (experimentuji a zkouším Unite). Třeba se ozve někdo, kdo používá IE 8.x ... možná nějaká havět v prohlížeči, můžeš si to tu nechat zkontrolovat. Obrázek

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 30 lis 2009 20:40

Int Explorer ...je mozne, ze je to timto:
- pri pouzivani IE se na zalozku seznam-cz opakovane chytal nerad (a nekdy i na pridruzene zalozky danneho serveru jako lide, coz bude i pripad vyhledavani, smap,sbazar, apod.), a pri kazdem zpusteni cisticiho proramu SAS (i jine) to vzdy opakovane nachazelo nerad prave na teto zalozce > zalozka se odstarnila /
...zalozka se opet pridala, projelo se to cisticim programem > a zase infikovana prave tato zalozka /seznamu. A to vzdy jen na IE, na zadnem jinem prohlizeci nevim, ze by se to delo, a nebo az takto opakovane.
Predpokladam, ze zalozka/stranka je infikovana mensim neradem (nikoli vir, ale treba jen ryma..), a IE si nakazu chyta a ta zpusobuje problem.

Procisti si kompl, zda se to nepotvrdi jako mozna varianta, se kterou ja mam opakovane zkusennosti na svych i jinych komplech.

kerkey
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kerkey » 30 lis 2009 22:18

Pročistila jsem PC CCleanerem a pro jistotu RegCleanerem - jiné neznám a problém přetrvává.

Ještě upřesnění problému:
1. Na úvodní stránce zadávám výraz. "Vyjede" seznam našeptávače. Vyberu výraz v našeptávači a přejde mi to na stránku s nabídkou nalezených výzazů.
2. Když na této stránce chci změnit požadavky vyhledávání, tak začnu psát do okénka pro hledané výrazy (vedle nápisu Seznam, vlevo nahoře :smile: ).
3. Znovu "vyjede" seznam našeptávače a mám dvě možnosti:
a) dopsat výraz ručně a dát vyhledat Seznamem - to funguje (výše jsem uvedla, že ne, za což se omlouvám, neměla jsem to dostatečně zjištěno)
b) vybrat výraz v našeptávači. A tady se objevuje můj problém. Kliknu na výraz v našeptávači a nic se neděje. Mělo by to přejít do nové nabídky nalezených výrazů, jako v bodě 1. Doteď to fungovalo na tomhle PC i v IE8 a v jiných PC to funguje dál.

Snad někdo poradí

Pa M.

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 30 lis 2009 23:10

Zkusila jsi smazat Cookies primo nastrojem IE ?

Toto je program, ktery mi problemovost seznam/ove zalozky nasel (zdarma a jednoduchy na pouziti - nic nenastavujes).
Testem nic nezkazis a me se nekolikrat potvrdilo, ze v IE se zalozka stale dokola infikuje neradem - na zminenem vyhledavaci neslo ani psat, a to opakovane, v Mozille to nedela - me ani nikomu jinemu, kdo mel tento problem a SAS nasel podobny nerad souvisejici jen s IE a zalozkou/strankou seznamu.
Super Antispyware: http://www.slunecnice.cz/sw/superantispyware/
Vyrobce: http://www.superantispyware.com/

- stahnes instalujes > kliknes na ikonu a jakoby se nic nedeje - vpravo dole na nastrojove liste (vedle hodin, napajeni,..) se objevi ikonka brouka - kliknes na ni pravym > vyberes prvni moznost Scan for spyware... (viz obrazek 1)

- otevre se hlavni okno SAS - vlevo dole klikni Check for Updates (bude to dost dlouhy proces - aktualizuje se databaze) > po stazeni vyskoci okno s probehem akrualizace - Close (viz obrazek 2)

- opet v hlavnim okne SAS: vlevo nahore Scan your Computer > vyber disky > Perform Quick Scan (ccz. 30 minut / nepreklikni se na plany/Full Scan - by jel podle velikosta obsahu dat treba 2 hodiny) (viz obrazek 3)

Vysledek testu:
A, test nic nenajde > OK - zavre se okno SAS (ale musis kliknout na ikonu brouka na liste > pravym > Exit)
B, dojde k nalezu > Threats Detected. SAS oznaci chybne soubory a pozada o autorizaci ke smazani >potvrdim OK. Vyskoci hlaseni o karantene a test konci >OK >Finish. Program se vrati do uvodniho okna, a ukoncim ho spodni ikonou brouka > Exit. (viz obrzek 4)

Poznamka 1: Jeste, nez se dostanes k testovani, muze vyskocit oznameni Zadost o zmene domovske stranky na internetovem prohlizeci. Je to v ramci reklamy > klikni Block. (viz obrazek 1)

Poznamka 2: Kdyz nechas program instalovany (a nebo ho dej pryc a pouzij jen jednorazove), tak je nutne zakazat automaticke spousteni:
- standartne otevres hlavni okno SAS > Preferences > sloupecek v levo Start UP - a nezaskrknout/zrusit prvni polozku Start SAS when Windows starts (viz obrazek 5)

kerkey
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kerkey » 30 bře 2010 17:51

Ahojky, vyřešeno přeinstalací IE8

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • GTA 5 zmizelo ze seznamu her
    od Karel203 » 02 říj 2024 17:23 » v Hry
    1
    2162
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    02 říj 2024 18:25
  • Nefunguje nová PC
    od adoyss » 16 led 2025 05:06 » v Problémy s hardwarem
    7
    3534
    od martanius Zobrazit poslední příspěvek
    17 led 2025 02:29
  • T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
    od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem
    3
    3214
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 16:00
  • Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
    od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem
    1
    1673
    od frisby Zobrazit poslední příspěvek
    18 srp 2024 10:46
  • USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
    od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem
    10
    5684
    od Atjov1 Zobrazit poslední příspěvek
    03 čer 2025 14:53

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”