Ahoj, mám problém.
Rád se koukám na videotube.sk. Včera se mi stalo po nainstalování programu daemon tools (včetně toolsbaaru) a následné jeho odinstalaci, že mi přestaly fungovat filmy z uvedeného videotube.sk. Pouze se mi zobrazí úvodní obrázek, ale při poťukání na play se film nerozjede. Možná, že to s tou instalací a odinstalací nemá nic společného, ale fakt je, že mi to potom přestali jít. Většina ostatních „tube“, které nevyžadují Adobe flash player mi fungují dále. Používám prohlížeč IE6 a jak píšu do včerejška mi to jelo normálně. Na jiném počítači videotube.sk taky šlape normálně. Taky mi od té doby nabíhají windows o něco delší dobu.
Prosím o radu jak vzniklý problém odstranit.
Děkuji
Nespustí se film
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nespustí se film
a následné jeho odinstalaci
Odinstaloval si toolsbaar* nebo celý program.
Používám prohlížeč IE6
Zkus Firefox
Zbav se toho daemon tools /k čemu to vůbec je?
Nebo udělej bod zpět.Kdy to fungovalo korektně.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Daemoon Tools je emulace disku, naprikald stahnes hru, zpartujes do jednoho souboru, pustis pres daemon, a nasledne vyckas az se ti zapne uvodni okno abs mohl instalovat :)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
A na tom jiném počítači máš taky IE 6.0? On totiž YouTube, Google, ... přestává podporovat IE 6.0, možná že se přidávají i jiné servery ...
Ten toolsbaar jsem odinstaloval spolu s tím programem Daimon Tools. Jinak na tom druhém počítači kde mi to funguje je taky IE6. Obnovení systému přes bod obnovy, kdy to ještě fungovalo jsem dělal, ale nepomohlo to.
Děkuji za rady
Děkuji za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 358
-
od atari