Jak nahrát hotový projekt v Joomla! na freehosting Endora?*
Jak nahrát hotový projekt v Joomla! na freehosting Endora?*
Zdarvím, chtěl jsem se Vás prosím zeptat jestli někdo nevíte jak nahrát projekt v Joomla! na freehosting (Endora) když si tam vytvořím Joomla! aplikaci tak mi to vytvoří základní aplikaci, mám ale v kompu hotovou svou... když jsem celý obsah adresáře "Web" na Endora smazala a zaměnil za obsah mé složky tak to nefunguje. Nevíte který soubor/složku mám pouze nahradit? Díky předem všem.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 čer 2010 17:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava pitomého nadpisu „Joomla!“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava pitomého nadpisu „Joomla!“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Jak nahrát hotový projekt v Joomla! na freehosting Endor
ahoj........ten adresář web obsahuje poute html/php skripty tvého projektu
ale pro běh tvého projektu na onom hostingu budeš pravděpodobně potřebovat i novou sql databázi.........ja mám taky na endora webík, viz muůj popisek a vše valí, skus napsat na podporu endory.....
ale pro běh tvého projektu na onom hostingu budeš pravděpodobně potřebovat i novou sql databázi.........ja mám taky na endora webík, viz muůj popisek a vše valí, skus napsat na podporu endory.....
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Re: Jak nahrát hotový projekt v Joomla! na freehosting Endor
Díky moc, tak už se mi to trošku daří... ale s tou databází je problém, už se mi povedlo přepsat konfigurační soubor kde jsem změnil název databáze a přihlašovací informace do ní (do té nové co je na Endora) ale bohužel samozřejmě to nefunguje... podle hlášek co to psalo jsem vytvořil příslušné tabulky ale stejně to nebere konce... prostě to člověk neoklame... Nevíte tedy prosím jak tu databázi co mám v kompu a kam se to připojovalo nějak zkopírovat na tu Endoru? Nebo jak to mám udělat? Díky moc.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”