Otevírání postranního panelu v Opeře Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Otevírání postranního panelu v Opeře Vyřešeno
Zdravím, kámoš má takový divný problém. Vždy po spuštění Opery se mu otevře i postranní pane Historie a musí ho zavírat. Hledali jsme v nastavení, ale marně. Víte někdo jak na to? 

Re: Otevírání postranního panelu v Opeře
I když ho ručně zavře a pak vypne Operu?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Ano, vyzkoušeno jako první - ale samozřejmě že když po několika hodinách Operu ukončuje tak má Historii zavřenou.
Zkusil bych se taky poptat na http://www.operacesky.net/forum/
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejsem doma tak přesné info nedám, ale když otevře prázdný panel tak tam má funkci přizpůsobení vzhledu atam by někde mělo být lišta historie a ta by neměla být zaškrtnutá.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Pohlaví:
Mýlíš se, koukni na to doma. V tomto případě se nejedná o lištu ale o panel a tam je Vyberte panely které chcete zobrazit lišta správně zaškrtnutá.
Myloši, to mne už napadlo a asi nic jiného nezbyde, ale nechtěl jsem se zase někde registrovat což asi bude nutnost.
Ona samotná registrace je otázka několika s, ale pak si to musím uložit do svého správce hesel "na někdy" a to už je víc práce.
Myloši, to mne už napadlo a asi nic jiného nezbyde, ale nechtěl jsem se zase někde registrovat což asi bude nutnost.
Ona samotná registrace je otázka několika s, ale pak si to musím uložit do svého správce hesel "na někdy" a to už je víc práce.

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zaškrtnutá? Nemá být odškrtnutá?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A kde ho zavírá?Ať zavře panel a ukončí křížkem.http://pictureup.cz/picture/verejny/30508305082.jpg
-
- Pohlaví:
Dobrej nápad, my ho ukončovali jen tím křížkem nahoře. Momentálně se kámoš někde courá, ale hned vyzkoušíme.
Já ho vypínám aktivovaným vypínačem úplně vlevo – takhle můžu ale klepnout vlevo na hranu aplikačního okna a panel se zavře.
Taky ho lze vypnout/zapnout klávesou F4 (nebo jinou, pokud máš jiné schéma ovládání, já si ponechal staré).
Taky ho lze vypnout/zapnout klávesou F4 (nebo jinou, pokud máš jiné schéma ovládání, já si ponechal staré).
- Mýliti se je Myloš.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Menu > Zobrazit > Lišty >Panely - bez zaškrtnutí
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To je pořád to samé – to je jen několik cest, jak panely skrýt/zobrazit.
Zakopaný jezevčík bude hádám jinde.
Zakopaný jezevčík bude hádám jinde.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2190
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 3989
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7906
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”