Otevírání postranního panelu v Opeře Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Otevírání postranního panelu v Opeře
jj však už jsem na to přišel - výše psáno.
george:
Pěkně prosím, založ si vlastní vlákno. Jsi tu na fóru dost dlouho, abys věděl, že je v pravidlech zapovězeno vnášet vlastní dotazy do cizích vláken.
ostatní:
věnujme se, prosím, původnímu problému.
Pěkně prosím, založ si vlastní vlákno. Jsi tu na fóru dost dlouho, abys věděl, že je v pravidlech zapovězeno vnášet vlastní dotazy do cizích vláken.
ostatní:
věnujme se, prosím, původnímu problému.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To Myloš: Smaž ten příspěvek, měla to být rada k profilu Opery pro BluSpirit, ale z rozespalosti u počítače jsem minul situaci, netrefil řešení. U poškozeného profilu se Opera chová jinak. Už si nepamatuji, že bych se sám ptal na radu, nebo pomoc , nebo řešení. Opravuji sám, mám na to.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Seznam položek nastavení Opery 10.x http://www.operacesky.net/iv/opera-config.html
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2190
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 3989
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7906
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”