Internet nefunguje správně, ICQ a nějaké stránky nejdou

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

dexikovicek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Internet nefunguje správně, ICQ a nějaké stránky nejdou

Příspěvekod dexikovicek » 17 pro 2010 03:19

Takže k problému. Doma, kde mám router a jiného poskytovatele netu, mi vše šlape dobře. Jezdím ale často pryč a tady mi internet blbne.
Některé stránky se načítají normálně a jiné dlouhou dobu čekají a pak to napíše nějakou chybu. ICQ se mi vůbec nepřipojí a online mmorgp hry vypadávají a lagují, nedá se to hrát.
Jediné co mě napadá je to, že je něco špatně s hardwarem. Když totiž úplně odinstaluji síťový adaptér a nechám správce zařízení prohledat pc, znovu ho nainstaluje ale nainstaluje jen jeden. Dříve jsem tam měl adaptéry dva. Teď je tam jen jeden se znaky #2 na konci. Takže mam dva adaptéry (dvě díry pro kabel) ale v pc vidím jen jednu pro dva. ? Když zapojím kabel a zadám konfiguraci. Objeví se mi okno, že jsem připojen ke dvěma sítím, nějaká domácí a jiná, když se podívám do konfigurace tak jsou obě totožné a internet nejde. Když adaptér zakážu a znova povolím, tak už tam je jen jeden a internet jde.
Všiml jsem si taky, že když mám otevřené internetové okno a otevřu seznam.cz do další záložky, tak se nenačte. Pokud otevřu nové celé okno prohlížeče, tak najede hned. Zkoušel jsem trasování na jednu adresu která mi nejde načíst a píše to cílová síť není dostupná.
Když jsem doma a zapojím kabel, zase mi to hodí ty dvě sítě, ale zakážu to a povolím a jde to. Všechny stránky mi jdou a ICQ taky.
Dříve vše šlo, myslím že i potom, co zmizel ten jeden adaptér, ale nevím to jistě. Mám Win 7. Pročítal jsem tady některé příspěvky a někdo měl podobný problém, který vyřešil obnovením nastavení. Zkusil jsem to a stále nic.
Ještě jedna taková věc, zakládal jsem si blog a taky mě nešel vůbec otevřít. Pak jsem v nastavení odebral z pozadí větší obrázek a ejhle šlo to. Potom jsem ho tam zase dal a šlo to pořád. Už fakt nevím čím to mám vyřešit. Zkoušel jsem nějaké ty stránky otevřít v Opeře, IE8 a v Mozille a nejde to. :crazy: P.S. Zkoušel jsem dát DNS na 8.8.8.8. a nepomohlo to a taky i jiné DNS servery se stejným výsledkem. Ještě mě napadlo že to #2 za názvem značí že jsou dva. :D takže je to třeba nějaká inovace WIN7 že se to seskupuje, nevím.
Naposledy upravil(a) dexikovicek dne 18 pro 2010 03:04, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Internet nefunguje správně, ICQ a nějaké stránky nejdou

Příspěvekod Speed_dead » 17 pro 2010 07:52

Podobně se mě to chovalo, když se mě zasekával router. Pomoh upgrade jeho fimware. Pokud máš přístup k routru, zkus ho zrestartovat- na chvíli vypnout z napájení. Mě to na chvíli pomohlo.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

dexikovicek
nováček
Stav:

Příspěvekod dexikovicek » 17 pro 2010 11:18

No tady žádný router není. Je to tady tak skvěle udělané, že kabel jde přímo ze střechy do pc a napájení je vyřešené přes nějaký rozbočovač kabelu. Zkusím to vytáhnout z elektriky. Když jsem zkoušel trasování stránky která nejde tak to asi na 3. řádku napsalo že dns server není dostupný nebo tak něco.

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Pro 2010 12:05) ---

Zkusil jsem asi na 10 minut odpojit napájení a nepomohlo to. :evil:
Přikládám screen trasování.
Obrázek

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 pro 2010 14:17

Nehledej chybu u sebe ale u poskytovatele. Tam to právě končí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

dexikovicek
nováček
Stav:

Příspěvekod dexikovicek » 18 pro 2010 01:32

podle poskytovatele mám vše nastavené dobře, problém trvá už asi přes měsíc, to by to už opravili ne?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 18 pro 2010 09:56

Ano, nastavené to máš dobře, jinak by trasování končilo prvním bodem. Takto končí někde u poskytovatele. Je sice blbost, aby ti blokoval icq port úmyslně, ale končí to prostě u něj. Ideálně si pozvi známého s notebookem a zkus to takto s jiným počítačem. Jestli to bude stejné, tak si pozvi jejich technika a chtěj, ať ti na tvém kabelu ukáže, že ty stránky jedou.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
    od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče
    9
    4615
    od Hoff Zobrazit poslední příspěvek
    19 říj 2024 09:25
  • Web stránky se nedají načítat
    od jurasek9 » 04 pro 2024 11:22 » v Problémy s hardwarem
    5
    1972
    od jurasek9 Zobrazit poslední příspěvek
    05 pro 2024 07:50
  • eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
    od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    9234
    od pajauh Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 18:07
  • Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
    od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu
    3
    4294
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 14:27
  • Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
    od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    4957
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    30 srp 2024 09:29

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”