Některé stránky se načítají normálně a jiné dlouhou dobu čekají a pak to napíše nějakou chybu. ICQ se mi vůbec nepřipojí a online mmorgp hry vypadávají a lagují, nedá se to hrát.
Jediné co mě napadá je to, že je něco špatně s hardwarem. Když totiž úplně odinstaluji síťový adaptér a nechám správce zařízení prohledat pc, znovu ho nainstaluje ale nainstaluje jen jeden. Dříve jsem tam měl adaptéry dva. Teď je tam jen jeden se znaky #2 na konci. Takže mam dva adaptéry (dvě díry pro kabel) ale v pc vidím jen jednu pro dva. ? Když zapojím kabel a zadám konfiguraci. Objeví se mi okno, že jsem připojen ke dvěma sítím, nějaká domácí a jiná, když se podívám do konfigurace tak jsou obě totožné a internet nejde. Když adaptér zakážu a znova povolím, tak už tam je jen jeden a internet jde.
Všiml jsem si taky, že když mám otevřené internetové okno a otevřu seznam.cz do další záložky, tak se nenačte. Pokud otevřu nové celé okno prohlížeče, tak najede hned. Zkoušel jsem trasování na jednu adresu která mi nejde načíst a píše to cílová síť není dostupná.
Když jsem doma a zapojím kabel, zase mi to hodí ty dvě sítě, ale zakážu to a povolím a jde to. Všechny stránky mi jdou a ICQ taky.
Dříve vše šlo, myslím že i potom, co zmizel ten jeden adaptér, ale nevím to jistě. Mám Win 7. Pročítal jsem tady některé příspěvky a někdo měl podobný problém, který vyřešil obnovením nastavení. Zkusil jsem to a stále nic.
Ještě jedna taková věc, zakládal jsem si blog a taky mě nešel vůbec otevřít. Pak jsem v nastavení odebral z pozadí větší obrázek a ejhle šlo to. Potom jsem ho tam zase dal a šlo to pořád. Už fakt nevím čím to mám vyřešit. Zkoušel jsem nějaké ty stránky otevřít v Opeře, IE8 a v Mozille a nejde to.