ICQ 5.1 - problém

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Robertekoo
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ICQ 5.1 - problém

Příspěvekod Robertekoo » 23 lis 2006 20:15

přeinstaloval jsem si ICQ a když nic nedělám (třeba koukám na film), tak mi to po asi 10 minutách se samo vypne (odhlásí) a chce to po mě se znovu přihlásit, netušíte kde se v ICQ bastaví aby se mi to automaticky neodhlašovalo?? :roll:

/přesunuto
/mikel

Reklama
briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 23 lis 2006 20:40

Co ja vim,tak si tam muzes akorat automaticky nakonfigurovat,po jak dlouhe dobe necinnosti se prepnes do stavu docasne,nebo dlouhodobe nedostupny...defaultne by to melo byt vse pozapinane a intervaly: 10min u docasne nedostupneho a 20min u dlouhodobe nedostupneho.Zkus to povypinat...mozna ti to shazuje tohle.Nebo preinstalovat
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Tom8sh16
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tom8sh16 » 23 lis 2006 21:55

Předpokládám že si zkoušel to hledat v nastevení, stávalo se mi to když jsem měl zapnutej režim spánku na pc ! Tak se icq vyplo, nechápal jsem to...tak sem vypnul režim spánku a bylo to v pohodě. Další možnost je že máš odškrtnutý pole s tím aby tě po deseti minutách dal do režimu "na chvíli pryč" a on se prostě vypne. Jestli nepomůže ani tohle tak zkus prohledat komp, jestli nemáš nějakýho šmejda v pc a nebo prostě reinstaluj icq. Jo máš ho v češtině nebo ve výchozím jazyku ( angličtina ) ??? S tou češtinou sem měl taky nějaký problémy.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 24 lis 2006 07:58

Přesně stejný problém, který popisuje Robertekoo, jsem měl u předchozí verze ICQ a také jsem nechápal, proč mě to vypíná. Režim spánku nemám vůbec aktivovaný, takže tuto vazbu jsem ihned vyloučil. Štvalo mě to skutečně dlouho. Všechno se upravilo do normálu, když se mi ICQ aktualizovalo na poslední verzi 5.101.3096. Mám ho zapnutý několik hodin a i když na klávesnici anebo myš nešahám třeba dvě hodiny, tak spojení mi drží. Příčinu této změny však neznám, i když by mě to zajímalo.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Tom8sh16
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tom8sh16 » 24 lis 2006 15:07

Pak je ještě možnost že si si stáhl neúplnou verzi icq, na kterou sem taky narazil. Je to divný, ale nemělo to všechny funkce a bylo to nějak omezený. Tak sem si radši stáhl icq 5.1 tak možná proto zkus se podívat co máš za verzi. ALe bejt tebou tak bych to opravdu přeinstaloval. Nebo si stáhni Mirandu, zkopíruješ si do ní akorát kontakt list z icq a máš to .

Robertekoo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Robertekoo » 24 lis 2006 15:58

No Mirandu moc nemusím, zkoušel jsem ji ale měl jsem pořád problémy s načtením seznamu atd....nějak prostě mě to nechytlo...
To ICQ možná to bude tou verzí, instalačku mám pořád stejnou ale chtělo to po mě aktualizaci jinak mě to nepustilo tak jsem dal aktualizovat, před tím jsem to neměl tak nechápu..
No kdyby to mělo něco společného s tím režimem spánku tyk by se mi to myslím nevypínalo pokud se čučím na film, jina kmám ho v češtině :bigups: Ted jsem v práci pak to zkusím co jste mi poradilo a dám info

Tom8sh16
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tom8sh16 » 24 lis 2006 16:43

Miranda je dobrá záleží na tom jak si jí nastavíš, ale v pohodě nesedla ti nevadí...já jí střídám z icq.Já si myslim že to fakt je tou verzí no. Normálně si stáhni z netu novější verzi icq, ale NESTAHUJ SI ICQ PROFESSIONAL nebo jak se to jmenuje je to debilní a přeinstaluj to. Může to být tim řežimem spánku, protože v prohlížeči máš pravděpodobně nastaveno, aby nespouštěl režim spánku když ti běží film. a s tou češtinou to taky zlobí.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    3989
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3374
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s fps v gta 5 online
    od Mladkov204 » 21 črc 2024 16:12 » v Hry