Port 80 otevřen (vyřešeno)
Port 80 otevřen (vyřešeno)
Na http://test.bezpecnosti.cz jsem zjistil, ze mam otevren port 80 a port 443. Muzete mi nekdo poradit, jak je mam zavrit, aby se nedaly zneuzit? Dik moc.
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
Pokud ho nepoužívá nějaký komunikátor (Skype ten má alternativně právě porty 80;443 apod) nebude jedinný .Jinak si stáhni např Kerio a ošetři v něm.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
To 6n64: Dik za tip. Ale porad mi, kde ve firewallu, jakyma clickama se dostanu az na misto, kde zavru ty porty. Nikdy jsem to nedelal a nevim, jak na to.
To alias75: Skype mam nainstalovany, co jsem koupil notesa. To uz je tri mesice. Test bezpecnosti otevrenych portu si delam prubezne a behem tech tri mesicu bylo vzdy vse zavrene. Az predevcirem jsem zjistil tyhle dva porty otevreny. Jinak taky diky.
To alias75: Skype mam nainstalovany, co jsem koupil notesa. To uz je tri mesice. Test bezpecnosti otevrenych portu si delam prubezne a behem tech tri mesicu bylo vzdy vse zavrene. Az predevcirem jsem zjistil tyhle dva porty otevreny. Jinak taky diky.
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
No nejsem si jistej ,ale podívej se jestli nemáš ve Skype zaškrtnuto "Použít port 80 a 443 jako alternativu pro příchozí spojení"(Nástroje/Nastavení/ Spojení)v tomto případě si bude Skype blokovat tyto pro sebe.Pak by se mohli ukazovat jako otevřené.
A je tu ještě jedna věc.Nejsi napojený za nejakým routrem?To by jsi pak netestoval porty na svém PC.Popržípadě máš veřejnou IP nebo sdílenou?Při sdílení tento test opět neukaze tvoje porty.
Zjistit:přík.řádek vepsat ipconfig
Pak na http://ip.iol.cz/
Pokud se adresy zobrazí stejně máš veřejnou Ip.
A je tu ještě jedna věc.Nejsi napojený za nejakým routrem?To by jsi pak netestoval porty na svém PC.Popržípadě máš veřejnou IP nebo sdílenou?Při sdílení tento test opět neukaze tvoje porty.
Zjistit:přík.řádek vepsat ipconfig
Pak na http://ip.iol.cz/
Pokud se adresy zobrazí stejně máš veřejnou Ip.
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
No jo, je to tak. Ve Skypu je toto policko zaskrtnute. Skype si to drzi pro sebe, tak snad to bude v pohode. A jeste k tomu prikazu IPCONFIG.
Nevite, proc kdyz rozjedu Spustit, dam tam ipconfig, odentruju, tak to cerny okno, ktery se ma rozjet, mi jenom problikne a zmizi.
Asi tak na pul sekundy, mozna i min, a pak zmizi.
Takze si z toho zadnou adresu neprectu, protoze to proste nestihnu v tom fofru.
To by snad melo zustat otevreny to cerny okno Prikazovyho radku, ne?
Nevite, proc kdyz rozjedu Spustit, dam tam ipconfig, odentruju, tak to cerny okno, ktery se ma rozjet, mi jenom problikne a zmizi.
Takze si z toho zadnou adresu neprectu, protoze to proste nestihnu v tom fofru.
To by snad melo zustat otevreny to cerny okno Prikazovyho radku, ne?
wistahelp píše:Nevite, proc kdyz rozjedu Spustit, dam tam ipconfig, odentruju, tak to cerny okno, ktery se ma rozjet, mi jenom problikne a zmizi.
Do Spustit napiš nejdříve cmd, otevře se ti to černé okno a tam zadej teprve ipconfig. Tak ti tam zůstane, dokud ho nezrušíš.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
No já na to přišel hned po tom, co jsem odeslal ten příspěvek. Takový menší fopa.
Jasně, že vím, že tam musím dát CMD, jen jsem měl takovej menší mozkovej výpadek.
Ty porty jsem ve Skypu zakázal, přesně podle vašich rad, a už je vše ok.
Skype používá standardně a implicitně ten svůj, tuším že má číslo 45tisíc a něco k tomu.
Tímto je toto téma uzavřené. Dík za pomoc.
Jasně, že vím, že tam musím dát CMD, jen jsem měl takovej menší mozkovej výpadek.
Ty porty jsem ve Skypu zakázal, přesně podle vašich rad, a už je vše ok.
Skype používá standardně a implicitně ten svůj, tuším že má číslo 45tisíc a něco k tomu.
Tímto je toto téma uzavřené. Dík za pomoc.

Jsem vůl na CMD jsem zapoměl jak na smrt.Cvakám ho tam utamiticky tak
ještě jednou sorry.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”