Jak kopírovat z www
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak kopírovat z www
na netu jsem už roky ale otázka mám jak prvňáček.Když chci z www stránky zkopírovat nebo tisknout jen něco/obrázek jde/.Třeba si chci vybrat jen článek s nějakým obrázkem.Vyberu to myší,pak dám zkopírovat..ale kde to mám dát .jen ten výběr.Nebo vyberu a chci tisknout jen ten výběr.Jako v norm.dokumentu.Jde to nějak udělat?Buď mě to uloží celou stránku a tam opět neudělám výběr,nebo jen text atd. 

Tím uloží jen obrázek bez textu!
zkus program hardcopy. Ten ti uloží co si na stránce označíš
http://www.slunecnice.cz/product/HardCopy-Pro/
zkus program hardcopy. Ten ti uloží co si na stránce označíš
http://www.slunecnice.cz/product/HardCopy-Pro/
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co chci kopírovat značím, třeba i s obrázky a opět kliknu pravým myšítkem a zvolím kopírovat (Ctrl+C). Vybrané se mi uloží do schránky. Pak vyberu kam to chci vložit. není-li to jen text, volím zpravidla Word. Ten spustím a dám vložit (Ctrl+V) a pak uložit. Je-li to text a nepotřebuji-li zachovat formátování používám vložit třeba do poznámkového bloku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud v tom chci pozdeji editovat text, tak pouzivam taky Word. Nechapu, proc ti to nefunguje.
Ale kdyz vim, ze nebudu v tom nic menit, nekdy to delam i tak, ze si dam PrintScreen, pak dam rovnou vlozit do IrfanView, tam si pomoci mysi udelam "vyrez" toho, co chci mit i s obrazkem a dam znovu vlozit do toho samyho okna IrfanView a pak uz to jen ulozim.
Ale kdyz vim, ze nebudu v tom nic menit, nekdy to delam i tak, ze si dam PrintScreen, pak dam rovnou vlozit do IrfanView, tam si pomoci mysi udelam "vyrez" toho, co chci mit i s obrazkem a dam znovu vlozit do toho samyho okna IrfanView a pak uz to jen ulozim.
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přetáhneš text i s obrázkem se stlačným tl.myši.Výběr zmodrá,dáš soubor/tisk/zaškrtneš políčko tisk výběr a tiskneš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Akorát,že já to nechci třeba hned tisknout,nebo třeba vůbec. Chci si nejprve pořádně vybrat co chci.Pokud jsem to zoušel v tom Wordu tak někdy se to zobrazí skoro všechno,někdy chybí obrázky,Většinou je to u fotografií.Kreslené obr.nebo pod.tam většinou jsou.S tím printscreenem to není moc dobrý někdy chci uložit článek třeba o deseti stránkách.Stává se,že je někdy článek označen ,,tisknout jen článek"nebo tak něco,ale zdá se mi jako by to ubývalo.A ikdyž se to povede vybratmtak to dá někdy u obsáhlejšího článku trochu piplačky.Člověk se při výběru trochu mine a už mu to tiskne dvacet různých reklam.Proto bych chtěl vybrat uložit,včetně fotografií,trochu zeditovat a pak buď tisk nebo uložit.No, zatím teda byl nejlepší ten Word.Teď jsem zkoušel tři stránky jedna výborně ,druhá o něco hůře/bylo to dost rozhozené a na jedné chybělo foto.Např.zde http://www.cdr.cz/a/12790 pokud chci vybrat jen ten článek tak mám ve Wordu jen text.Ony ani nejdou obrázky snad označit!
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”