Nejdou stahovat torrenty Vyřešeno
Nejdou stahovat torrenty
Hoj, nejdou mi stahovat na pc torrenty, zkoušel jsem všechny možný programy a nic,z ntb to taky nejde, co jsem se dočet tak mi to asi bloknul provider, je nějaká možnost to obejít a stahovat dál?
Just Fucking Google It!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejdou stahovat torrenty
To je ale zlý provider
Myslím, že uTorrent měl šifrování odesílaných a přijatých dat. Lezlo to sice pomaleji, ale šlo to i přes zákaz. Otázkou ale je, jak to má provider ošéfované ....

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Definuj svého providera a typ připojení + své hardware (modem, router, ...).
Nějaké přesnější definování tvého připojení nemáš? Třeba omezení P2P a podobně. Budeš mít nejspíš neveřejnou IP, zkus stáhnout nějaký hodně SEEDovaný torrent ... také v nastavení routeru může být problém.
Co to je P2P omezení? Mě to dřív stahovat šlo ale pak jsem stáhnul pár GB a od tý doby mi to nejde takže předpokládám že mě to bloknul provider.
A to připojení nevim, co přesně chceš vědět?
A to připojení nevim, co přesně chceš vědět?
Just Fucking Google It!
Re: Nejdou stahovat torrenty Vyřešeno
Takže v tom případě uhoď na providera a řekni mu, že jestli tě nepřestane blokovat, že mu zrušíš smlouvu a přejdeš k jinému, který tě nebude blokovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9234
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”