Kde jsou "uloženy" ikony stránek v záložkách Opery?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kde jsou "uloženy" ikony stránek v záložkách Opery?
V záložkách Opery jsou u některých položek zobrazeny místo bílé hvězdičky v červeném poli ikony příslušných stránek. Domníval jsem se, že toto je uloženo v cookies. Když dám ale vymazat soukromá data a zruším zaškrtnutí u cookies - viz obrázek - ikony přesto zmizí a musím je znovu načíst otevřením příslušných stránek. Existuje nějaké nastavení, které ikony stránek zachová při vymazání soukromých dat? Dík.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Re: Kde jsou "uloženy" ikony stránek v záložkách Opery?
S tím problémem se také potýkám, po vymazání soukromých dat tam mám jen tu ikonu s hvězdičkami a aby se změnila na obrázek, musím na ni kliknout.
Myslím, že je to uloženo v C:\Documents and Settings\Administrator\Data aplikací\Opera\Opera - bookmarks.adr. Když přeinstaluju Operu pak bookmark.adr jenom přetáhnu ze zálohy a je to tam, ale ty konkrétní obrázky jsem nenašel.
Myslím, že je to uloženo v C:\Documents and Settings\Administrator\Data aplikací\Opera\Opera - bookmarks.adr. Když přeinstaluju Operu pak bookmark.adr jenom přetáhnu ze zálohy a je to tam, ale ty konkrétní obrázky jsem nenašel.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem trochu zalaboroval a dělá to položka Vymazat datum a čas navštívených záložek v menu Nástroje > Vymazat soukromá data. Když ta není zaškrtnutá, ikony nezmizí.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Max583
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky za tip s tím jsem měl taky problém. Ale ještě jedem mám, proč uněkteré ikony nejdou zobrazit ? Jen se zobrazí ta univerzální.
Protože vlastník stránek si tam žádný favicon (= ikona stránek) nedal. Ve Firefoxu (zkuste dohledat doplňky na Operu) i na tohle existuje lék, doplněk IdentFavIcon >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=337 - generuje na stránkách bez faviconu originální ikony dle IP stránek. Potom mi už nic nebrání, abych používal taby pouze v délce faviconu
To se zase dělá pomocí doplňku FaviconizeTab >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=336
IdentFavIcon

FaviconizeTab

FaviconizeTab > Kombinace minitabů (favicon tabů) a normálních tabů (plné velikosti)

IdentFavIcon

FaviconizeTab

FaviconizeTab > Kombinace minitabů (favicon tabů) a normálních tabů (plné velikosti)

- Max583
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak problém s tím, že se nezobrazují ikony na liště záložek se zdá vyřešen. Buď je to tím, že jsem stáhnul aktualizaci a nebo tím, že jsem zaškrtnul na adrese -opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddressfield- tento odkaz. Od té doby to funguje. Nevím jestli to má něco společného s tímto problémem protože to bylo určeno k něčemu jinýmu ale důležitý je, že to zatím funguje. Tak doufám, že to tak i vydrží.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2572
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58