Zdravím, som tu nový a neviem či to dávam do správnej témy.
Dnes ráno som sa rozhodol odinštalovať nepotrebné súbory z ntb: HP Compaq nx 7400. Asi som nešťastnou náhodou odinštaloval nejaké registre alebo adaptéry na WIFI. A odvtedy sa mi nejde pripojiť na domácu Wifi sieť. (na druhom ntb mi ide bezproblémou). Ak chcem vybrať bezdrôtovú sieť napíše mi toto : vid príloha.
Skúšal som nainštalovať rôzne drivery ale skoro vôbec som stým nepohol. Maximálne mi už ukazovala že sa pripája a že sa načíta tá adresa, ale potom zase nič.
Ďakujem za pomoc.
Ak bude mať pomocník záujem môžem poslať nejakú malú odmenu na PayPal alebo bankoví účet.
Ďakujem
Něco (nevím co) jsem odinstaloval a přestala jít WI-FI * Vyřešeno
Něco (nevím co) jsem odinstaloval a přestala jít WI-FI * Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 črc 2011 13:33, celkem upraveno 2 x.
Důvod: 1) Oprava nadpisu „Problém s WIFI“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? 2) Z přílohy oříznuta zbytečná plocha
Důvod: 1) Oprava nadpisu „Problém s WIFI“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? 2) Z přílohy oříznuta zbytečná plocha
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s WIFI
Určitě tam k tomu byla nějaká utilita na připojení k wi-fi. Ta si nastavila, že k připojení se bude používat ona a nikoliv windows manager. Asi to je HP Wireless Assistant - neodinstaloval jsi jej? Případně jej najdeš tady http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1098
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Problém s WIFI
Žial bez výsledku ... Je tam ešte nejaká alternatíva?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2011 13:42) ---
Vyriešene bodom obnovenia. Ďakujem
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2011 13:42) ---
Vyriešene bodom obnovenia. Ďakujem
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Něco (nevím co) jsem odinstaloval a přestala jít WI-FI *
Co konkrétně jsi odinstaloval?
Spusť services.msc a mrkni se, jestli běží ta služba, kterou to v textu vyžaduje
//OK, potom tu dej fajku jako vyřešeno
Spusť services.msc a mrkni se, jestli běží ta služba, kterou to v textu vyžaduje
//OK, potom tu dej fajku jako vyřešeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3943
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 3
- 4201
-
od Grander
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5800
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2477
-
od petr22
29 črc 2024 22:38
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3012
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”