Ashampoo a spam

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ashampoo a spam

Příspěvekod liborek » 07 led 2007 00:47

Nainstaloval jsem si na chvíli Ashampoo firewall ale nevyhovoval mi/nešla mi pořádně pošta/tak jsem ho odinstaloval.Jenže teď mi neustále chodí pošta od Ashampoo :evil: Buď tam nic nebylo nebo jsem to přehlídl a povolil zasílání,To už nevím.Teď bych to nějak potřeboval zrušit.Heslo už jsem zapomněl,bylo to jen na zkoušku a tak jsem hodil registraci rychle/možná jsem právě odklikl i tu poštu :D Napadlo mě,že tím pádem to ani není spam :D /Na to heslo bych si i vzpomněl/používám jen pár/ale asi bych musel znovu nainstalovat ten firewall abych se/možná/dostal k tomu abych zrušil posílání zpráv,což se mi nechce neb mi minule rozhodil počítač.Tak jen na zkoušku,ikdyž to nijak dobře nevidím/šlo by to nějak zrušit?Mám sice vlastní spam.filtr,ale stejně to tam musím mazat a rozčiluje mě to. :twisted:

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 07 led 2007 10:36

Pokud jsi při instalaci zaškrtnul (nebo pravděpodobněji neodzaškrtnul) žádost o zasílání novinek, dal jsi tím souhlas. Ale podle zákona by měla v každém zaslaném mailu být možnost tento souhlas odvolat - nejčastěji zase zaškrtnutím něčeho, kliknutím na nějaký odkaz, nebo posláním mailu na nějakou adresu. Bývá tenhle odkaz označený jako "Unsubscribe". Pokud vím, dávají si zahraniční firmy dost pozor, aby toto ustanovení zákona dodržovaly, protože z toho můžou mít v případě stížnosti - na rozdíl od Česka - dost velké problémy. Zkus se v té poště od nich pozorně podívat po něčem takovém - nejčastěji to samozřejmě bývá úplně dole a tak malým písmem, že musíš v prohlížeči použít lupu :evil: .

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 07 led 2007 12:15

Dík.Mrknu se.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”