Jak dostat češtinu do firefoxu
Jak dostat češtinu do firefoxu
Hoj, stáhnul sem si FFP8, nainstaloval češtinu podle tohodle návodu a nic, mám nastavenou češtinu ale pořád je to všechno v angličtině. Co dělám blbě?
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak dostat češtinu do firefoxu
http://www.mozilla.cz/
MOžná to má na svědomí tohle:
MOžná to má na svědomí tohle:
Přesně podle plánu dnes Mozilla uvolnila Firefox 8. Patrně hlavní novinkou je implicitní blokování automaticky instalovaných doplňků tj. takových doplňků, které si sami neinstalujete, ale jsou do Firefoxu doinstalovány automaticky v rámci instalace jiného software. Příkladem budiž například ICQ Toolbar, s kterým se uživatelé často potýkají, a na jehož odstranění se v fóru podpory často ptáte.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ale já ten addon mám nainstalovanej, češtinu mám taky nastavenou ale furt je všechno v AJ. Já vim že něco dělám blbě, takhle jsem se dřív snažil nastavit češtinu i na FF 3.6 a taky se mi to nepovedlo, nastavil jsem CZ ale furt to bylo v EN.
Just Fucking Google It!
Copak, nejde stáhnout český FF?
Zkus tu tvoji verzi přeinstalovat oficiální českou verzí z této adresy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:Copak, nejde stáhnout český FF?
Ale on má na mysli "portable"
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Tak portable verzi jsem nikdy nezkoušel, je vidět že na náš výjimečný a světový jazyk kašlou ... 

Tak ona tam ta Čeština jde nějak dostat, já jen nevim jak. U FF3.6 mi to taky nešlo, jazyk se prostě nezměnil (se mu asi nechtělo?).
Jinak FFP je jenom v EN takže kašlou na všechny.
Jinak FFP je jenom v EN takže kašlou na všechny.
Just Fucking Google It!
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty hele a víš, že jsem nad tím taky pěkných pár chvil strávil? A víš co jsem zjistil? Nic, vůbec nic. Takže jsem se na to vykašlal a na EN FF si zvyknul 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3047
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”