.nemůžu se dostat na fakultní stránku (Vyřešeno)

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

MataB
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod MataB » 01 úno 2007 14:07

Firewall zapnuty mam a nemam tam nic specialne zadneho...myslim, tim treba zakaz dane www stranky... koukala jsem se i do "Možnosti internetu" a tam jsem taky nenasla nic, co by melo souvislost s nepovolenim teto stranky....napada me, ze by mi to zakazali z vnejsku (spravce fch.vutbr), ale nevim, proc by to delali...

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2007 14:20

Pokud se v tom vyznáš typ připojení (adsl, intranet, připojená na kabelovku) JInak Tap připojení se dá zjistit. Start - Spustit - napiš cmd - enter - napiš ipconfig/all - enter To okno vyfoť a v *.jpg mi ho dej do přílohy k odpovědi.
Ve firewalu zkusíme opačný postup stránku povolit. Vypnout celý firewal si při provozu na síti netroufám já bych totiž nerad pískal až bys chytla vira a držela si mi za prostředek těla.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

MataB
nováček
Stav:

Příspěvekod MataB » 01 úno 2007 14:39

Nejde mi sem ta fotka vlozit, pise to, ze to nen mozne...a priponu jpg mam.....jinak nevim presne, jakym zpusobem se mam dostat k tomu, abych tu stranku ve wirewall povolila...nenasla jsem tam zadnou nabidku....

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2007 14:45

Když tu zkopírovanou obrazovku ořízneš na rozměr okna a v malování dáš nyní uložit jako zadáváš název souboru a podním je deště jeden řádek tam si volíš formát dej jpg a po uložení půjde to sem. Mám teď nějaké běhání a zařizování vlastně už sem měl být prič. Možná že se večer ozvu ale bez záruky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 01 úno 2007 14:50

Taky se tam bez problemu dostanu.... divny. :idea:

MataB
nováček
Stav:

Příspěvekod MataB » 01 úno 2007 14:51

zmensila jsem to, tak snad uz to pujde....

MataB
nováček
Stav:

Příspěvekod MataB » 01 úno 2007 14:59

Asi se mi neco stane, kdyz to sem napisu..... :-( ..... fakt to nedokazi nijak vysvetlit, ale uz to zase funguje.... chyba musela byt na strane serveru fakulty... mockrat dekuji za pomoc vsem, nejvice Honzovi Paškovi dekuji :bigups: Mejte se dobre a hodne stesti a napadu pri reseni dalsich problemu...MataB

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
    od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw)
    4
    2302
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 13:30
  • Nemůžu se přihlásit do X.
    od Kopusek » 07 led 2025 13:58 » v Komunikace na internetu
    3
    1294
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    07 led 2025 14:15

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”