.nemůžu se dostat na fakultní stránku (Vyřešeno)
Firewall zapnuty mam a nemam tam nic specialne zadneho...myslim, tim treba zakaz dane www stranky... koukala jsem se i do "Možnosti internetu" a tam jsem taky nenasla nic, co by melo souvislost s nepovolenim teto stranky....napada me, ze by mi to zakazali z vnejsku (spravce fch.vutbr), ale nevim, proc by to delali...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se v tom vyznáš typ připojení (adsl, intranet, připojená na kabelovku) JInak Tap připojení se dá zjistit. Start - Spustit - napiš cmd - enter - napiš ipconfig/all - enter To okno vyfoť a v *.jpg mi ho dej do přílohy k odpovědi.
Ve firewalu zkusíme opačný postup stránku povolit. Vypnout celý firewal si při provozu na síti netroufám já bych totiž nerad pískal až bys chytla vira a držela si mi za prostředek těla.
Ve firewalu zkusíme opačný postup stránku povolit. Vypnout celý firewal si při provozu na síti netroufám já bych totiž nerad pískal až bys chytla vira a držela si mi za prostředek těla.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když tu zkopírovanou obrazovku ořízneš na rozměr okna a v malování dáš nyní uložit jako zadáváš název souboru a podním je deště jeden řádek tam si volíš formát dej jpg a po uložení půjde to sem. Mám teď nějaké běhání a zařizování vlastně už sem měl být prič. Možná že se večer ozvu ale bez záruky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2302
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 3
- 1294
-
od petr22