Dobrý den, v prvé řadě se omlouvám,jestli jsem tento dotaz vložil do nesprávné sekce - jsem zde poprvé.
Teď k mému dotazu: při přihlašování do emailu mi to začalo vyhazovat tuto hlášku:
" Upozornění zabezpečení - Chcete zobrazit pouze obsah webové stránky který byl bezpečně doručen? Tato webová stránka uvádí obsah který není doručen pomocí zabezpečeného připojení HTTPS.Toto může narušit bezpečnost celé webové stránky. "ANO - NE " - na email se pak dostanu ať potvrdím "ANO" i "NE"
To samé dělá při odhlašování z emailu.
Vůbec nechápu o co jde.Začalo to dělat z ničeho nic - nejsem si vědom žádného mého zásahu do nastavení ap. Že bych někde něco "chytl", se mi nezdá,neboť
po nějakých "divokých" stránkách nelítám.
OS mám WIN XP - SP3, domovská stránka Seznam - emaily na Seznamu. Antivir-Avast, na skenováni - Ad-Aware 9.06 a SuperAntiSpyware . Tak 1 x za 14 dní nechávám PC proskenovat.
Můžete mi prosím poradit - čím to může být, případně jak to napravit aby to běhalo jako dříve?
Děkuji
Hláška "upozornění zabezpečení"
Re: Hláška "upozornění zabezpečení"
Zdravím
Za předpokladu že používáte prohlížeč internet explorer jsou kroky k odstranění problému následující. Spustíte prohlížeč internet explorer v řádku nabídek zvolte >nástroje>možnosti internetu>zabezpečení>vlastní úroveň >zobrazit smíšený obsah> zatrhněte povolit> vše potvrďte>ok>ano>ok a je po problému.
Za předpokladu že používáte prohlížeč internet explorer jsou kroky k odstranění problému následující. Spustíte prohlížeč internet explorer v řádku nabídek zvolte >nástroje>možnosti internetu>zabezpečení>vlastní úroveň >zobrazit smíšený obsah> zatrhněte povolit> vše potvrďte>ok>ano>ok a je po problému.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”