Dobrý den
Mám problém s wifi připojením, po připojení mi ke své síti se někdy hned, někdy až cca za pul hodiny, zobrazí modra obrazovka kde se píše přibližně toto (akorát anglicky):
Byly zjištěny potíže a systém windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače.
BAD_POOL_HEADER
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte těmito kroky:
Ujistěte se že nový hardware a software jsou správně instalovány. Pokud se jedná o novou instalaci, obraťte se na dodavatele hardwaru nebo softwaru a vyžádejte si případně aktualizace systému windows.
Pokud potíže potrvají, vypněte nebo odeberte instalovaný hardware nebo software.
Pokud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí použít nouzový režim, restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnit možnosti spouštění a poté vyberte položku nouzový režim..
Technické informace:
xxxxx
xxxx
xxxx
Zahajování výpisu fyzické paměti RAM
Výpis fyzické paměti je dokončen.
Požádejte o pomoc správce systému nebo skupinu technické podpory.
V průběhu týdne se připojuji na dvě sítě a tento problém se vyskytuje pouze u jedné. Což je podivné. Zkoušel sem reinstalovat ovladač síťového adaptéru z DVD které bylo přiložené k notebuku při koupi. To pomohlo asi tak na dva dny a pak se stejný problém vyskytl znova. Přeinstalolval sem systém (win 7 64bit) a to pomohlo asi tak na dva tydny a pak se stejny problem objevil zas. Dale sem reinstaloval router a to opět vyřešilo tento problem jen na par tydnu.
Nejvice swe ovšem podivuju tomu, že to dělá jen u jedný sítě a u druhé kterou pravidelně používám se to to neobjevilo. Dále je podivné, že ostatní uživatelé problémové sítě nemají sebemenší problém z připojením a užíváním internetu.
Za každou radu děkuji
Z pozdravem Hombree
Bad pool header
- WencatorBot
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bad pool header
Sorry neporadim ale mě se tohle dělá když zapnu počítač takže nevim.(Něco podobnýho)
Naposledy upravil(a) WencatorBot dne 02 bře 2012 13:36, celkem upraveno 1 x.
Není žump,jako žump.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přeinstaluj ovladač na wifi kartu novějším ze stránek výrobce. Otestuj disk nástrojem od výrobce nebo pomocí HD Tune - error scan. Dále otestuj RAM moduly pomoci Goldmemory nebo Memtestu (alespoň 2 průchody).
Pokud BSOD přetrvá, koukni do složky C:\Windows\Minidumps . Budou-li tam nové soubory, nahraj je na leteckaposta.cz a popros uživatele MiliNess přes SZ, aby Ti na ně kouknul.
WencatorBot: Založ si na to své téma, jak pravidla píšou.
Pokud BSOD přetrvá, koukni do složky C:\Windows\Minidumps . Budou-li tam nové soubory, nahraj je na leteckaposta.cz a popros uživatele MiliNess přes SZ, aby Ti na ně kouknul.
WencatorBot: Založ si na to své téma, jak pravidla píšou.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

- WencatorBot
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
V pohodě, jde o to, aby se nemíchaly dvě potíže dvou uživatelů do sebe. Je v tom pak binčus. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

Dik moc za radu, ted prez vikend otestuju pamet a disk a v pondeli skusim ten ovladac, ted sem na ty siti ktera mi slape a v pondeli budu na ty problemovy tak pak poznam jestli to pomohlo nebo ne :-)
Mej se a jeste jednou dik
Mej se a jeste jednou dik
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”