''vyčerpal jste denní download limit'' Vyřešeno
''vyčerpal jste denní download limit''
Zdravím, mám hrozný problém a už nevím co stím... když du třeba na Rapidshare a na takovýhle stránky kde je na free učtu daný limit downloadu... tak mi to nejde NIC sem nestahoval vlastně mi to nejde od té doby co mám ten internet a vždycky když si chci stáhnout soubor např z toho rapidshare tak mi to napíše že sem vyčerpal denní download limit nebo že mám zrovna z toho serveru zaplý stahování.. ale v tomhle domě mam Notebook, a PC... a PC mam pripojeny na WIFI ... na notebooku se nic nestahuje! a na mim PC to píše že už sem vyčerpal download limit... ''RapidPro is necessary to start multiple downloads simultaneously.'' nevíte prosím co stim? není to třeba tím že je něco zablokovaný?! :(( prosím pomoc!
Re: ''vyčerpal jste denní download limit''
Pravděpodobně máš sdílenou IP adresu, běžný jev vesnických nebo malých wi-fi sítí.
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
Bydlím v Kolíně :// (To nebude vesnice
P ) dá se stím něco dělat?

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koupit premium účet, nebo si zaplatit vlastní IP adresu u providera.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vadí to něčemu že mám ''sdílenou ip'' ? teda kromě toho že nemůžu stahovat z takovýchto serverů?!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne, jen tomu stahování...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Ok díky :))
Re: ''vyčerpal jste denní download limit'' Vyřešeno
Zkus se tam připojit přes proxy server , ale obávám se ,že když ho někdo bude používat tak kůli radpidshare apod. ,ale zkusit to můžeš.
Např.
www.kproxy.com
www.anonymouse.org
www.proxify.com
Např.
www.kproxy.com
www.anonymouse.org
www.proxify.com
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení