vysoká odezva, špatný ping Vyřešeno
Re: vysoká odezva, špatný ping
to je hezký.. ale například v Diablu III se ping pohybuje 90-600(plus se to divně "laguje" jako by ten net vypadával..) a pochybuju že maj servery někde daleko kde by lidi měli 500 ping..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak udělej tracert na jejich server. Trocha vlastní iniciativy by neškodila
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tracert na battlenet.eu mám do 100ms..Což je v pohodě.. :) teď mě trápí trochu jiná věc..bavim se s kamarádem na skypu a občas se stane že to na 1-2 sekundy vypadne a já ho neslyším(jakoby lag)..jakoby ten internet vypnul nebo nějak extrémně stratil signál..
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vzhledem k tomu, že Skype jeden nad protokolem UDP, tak to není nic divného. Narozdíl od TCP ti nezaručí spolehlivý přenos dat, a pokud někde po cestě nějaký datagram vypadne, tak ho to nezajímá. A ty to potom vnímáš jako lag v rozhovoru. Je to prostě náhodná chyba ve spojení někde mezi tebou a tvým kámošem, vůbec bych to neřešil.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Re: vysoká odezva, špatný ping Vyřešeno
Ok, díky všem za pomoc..kdyžtak asi LOCK
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3572
-
od Magda123