Spuštění nového okna ve M.Firefox
Spuštění nového okna ve M.Firefox
Zdravím, mám takový problém...zkoušel jsem ho řešit, bohužel ne moc úspěšně a tedy bych se chtěl obrátit na vás. No prostě jsem potřeboval napsat jednu literárku, tak jsem sháněl info na různých webovkách a pak, když jsem byl skoro hotov, mi při prohlížení jedné stránky vyskočilo okno z antiviru ESET Smart Security.....prostě mi vypršela licence, no co. Hledal jsem si dál a nevěnoval tomu moc velkou pozornost, jelikož ESET ještě chrání počítač pár hodin po vypršení licence....a za chvíli na jiné stránce mi opět ESET hodil okno, tentokrát jsem se lek : "Byl detekován vzdálený útok" a pod tím IP adresa (už si nevzpomínám jaká byla...), ale údajně byl útok odvrácen...chvíli potom jsem ješte kontroloval počítač, ale nic....tak jsem šel dodělat tu práci. Ale když jsem chtěl otevřít nový panel, naskočilo mi tohle(a nezmáčkl jsem tlačítko na domovskou stránku, prostě nic): [url]chrome://brothersoft_extreme/content/aboutTabs.htm[/url] ->něco podobného je u Exploeru pro rychlejší výběr stránky, jestli mi rozumíte...ale s tímhle, s těma aplikacema a stránkama od nich jsem měl už problémy, ale to se vyřešilo odinstalováním hlavního zdroje....spouštěče či jak se tomu říká, ale tahle stránka, našel jsem jen installer, který jsem odinstaloval, bohužel to nepomohlo. Zkoušel jsem přidat tu stránku do "hosts" přes oznámkový blok, ale nic, řádná odezva, prostě *****. Poradíte mi prosím někdo, jak se toho zbavit???...dík předem za váš čas
Re: Spuštění nového okna ve M.Firefox
No nic, tak když žádné rady, tak si komp spustím v nouzovém režimu....
jediný co bych ti poradil je.. Přeinstalovat Windows
Filasik: Ty si idiot.. 
ivoros: Pravděpodobně ti to dělá nějakej addon, takže přejdi do nastavení addonů, najdi ten od Brothersoftu a tu funkci v něm zakaž. Případně ho odinstaluj, pokud ho nepoužíváš.
Taky by to šlo upravit pomocí kódu v configu, ale nevím, jak se jmenuje ten řetězec.

ivoros: Pravděpodobně ti to dělá nějakej addon, takže přejdi do nastavení addonů, najdi ten od Brothersoftu a tu funkci v něm zakaž. Případně ho odinstaluj, pokud ho nepoužíváš.
Taky by to šlo upravit pomocí kódu v configu, ale nevím, jak se jmenuje ten řetězec.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2351
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 15:23
-
- 2
- 3845
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 5046
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1711