Zdravím,Píše mi to tento problém na mozille. Měl jsem původně explorer 7, kde mi to začlo najednou psát něco podobného s certfikátem. Tak sem zkusil stahnout explorer 9 taky nic tak nakonec mozillu a píše to zas todle viz. dole. Kdykoliv se chci dostat na mail napíše to, když na FCB taky a na mnoho dalších věcí. Co s tím? Něco jsem tu četl ale k vyřešení jsem se nějak nedopracoval
Toto připojení není důvěryhodné
Požádali jste Firefox o zabezpečené připojení k serveru portal.osu.cz, ale nelze ověřit, že tomu tak skutečně je.Pokud je požadováno zabezpečené připojení, měl by server předložit důvěryhodnou identifikaci a tím prokázat, že se připojujete na správné místo. Nicméně, identita tohoto serveru nemohla být ověřena.
Co mám teď dělat?
Pokud se k tomuto serveru obvykle připojujete bez problému, může tato chyba znamenat, že se za tento server někdo snaží vydávat, a neměli byste pokračovat.
Při spojení s portal.osu.cz nastala chyba, protože je používán neplatný bezpečnostní certifikát.
Certifikát není důvěryhodný, protože doba platnosti certifikátu vydavatele již vypršela.
Certifikát bude platný až od 4.11.2010 1:00. Aktuální čas je 13.7.2002 9:30.
(Kód chyby: sec_error_expired_issuer_certificate).
Tady je chyba z explorer 7,9-
Existuje problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu.
Certifikát zabezpečení tohoto webu má prošlou platnost nebo ještě není platný.
Problémy s certifikátem zabezpečení by mohly ukazovat na pokus podvést vás nebo zachytávat data, která odešlete na server.
Doporučujeme, abyste zavřeli tuto webovou stránku a nepokračovali na tento web.
Tuto webovou stránku zavřete kliknutím sem.
Pokračovat na tento web (nedoporučujeme)
Další informace
Pokud jste tuto stránku zobrazili kliknutím na odkaz, zkontrolujte adresu webu v adresním řádku a přesvědčte se, zda se jedná o adresu, kterou jste očekávali.
Při přechodu na web například s adresou https://example.com zkuste k adrese přidat předponu www, například https://www.example.com.
Další informace zobrazíte v tématu týkajícím se chyb certifikátů v nápovědě k aplikaci Internet Explorer.
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s certifikátem je jedna z těch špatných
//přejmenováno a odstraněno zbytečné odřádkování
//mmmartin
Hláška "Je používán neplatný bezpečnostní certifikát" *
Re: Hláška "Je používán neplatný bezpečnostní certifikát" *
Certifikát není důvěryhodný, protože doba platnosti certifikátu vydavatele již vypršela.
Certifikát bude platný až od 4.11.2010 1:00. Aktuální čas je 13.7.2002 9:30.
Jaký máš momentální čas v PC?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hláška "Je používán neplatný bezpečnostní certifikát" *
Nejspíš se snažíš instalovat nelegálně nějaký program, nebo máš chybně nastavený čas na PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4532
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”