Zdravim, chci se jen zeptat. Doufám, že to nevadí, stránku raději dávat nebudu.
Známý mi poslal stránku, kde se kliká na reklamy a čeká se 60 sekund. Poté obdržím 10 dolarů za každou reklamu a denně jich je tam 6-10. Odměnu lze prý vybrat až od 10 000 dolarů a peníze si lze převést na paypal např.
Já než něco takového udělám, raději se zeptám zde. Nechci naletět nějakým šaškům apod, proto jestli bych mohl poprosit, máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Známý mi řekl, že jeho známý prý dostal 167 000 a jeho známá taky. Ale vím, jak to chodí..
Děkuju :)
finep*c Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: finep*c
Šaškům už si naletěl. To opravdu věříš že ti někdo za kliknutí zaplatí 10$$ ? Potom tedy můžeš 167 dní klikat a uvidíš.
Už jenom to že peníze dostal znamý znamý známého je úsměvné. Nech si ukázat výpis z účtu.
Už jenom to že peníze dostal znamý znamý známého je úsměvné. Nech si ukázat výpis z účtu.

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: finep*c
Známý a jeho známý, atd... 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: finep*c Vyřešeno
Tak já jsem si tam účet neudělal ani neklikám na nesmysly. Poslal mi to strejda a řekl mi, že jeho kamarádka a jeho kamarád za to dostali peníze..samozřejmě mi to přišlo směšný, ale co já vím, jak některé stránky vydělávají..proto jsem se zeptal tady 
Každopádně odpověď asi mám, tak díky

Každopádně odpověď asi mám, tak díky

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”