Menší Download a Upload než co mám mít
Menší Download a Upload než co mám mít
Zdravím, chtěl bych se zeptat čím by to mohlo být že když mám tarif od O2 Download Až 25 Mb/s a Upload až 2Mb/s. Ale pokaždý když udělám udělám test, tak mi to změří jenom download 6Mb/s a upload 0,43Mb/s. A to bydlím ve městě. Asi necelej 1,5 km od ústředny. Předem díky.
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Menší Download a Upload než co mám mít
Ano, je to v poradku, mas tam slovo AZ (neboli maximum technologie za optimalnich podminek). 1,5km je IMHO dost daleko.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Menší Download a Upload než co mám mít
1,5km este neni tak daleko aby to jelo jen 6Mb/s z moznych 25Mb, ovsem ono se to asi neda brat obecne, ale kabelaz O2 je pry priserna a je jim to skoro jedno. Jako vsechno na co sahnou, viz "jejich" MUX, ktery nastastni uz prodali, takze zacina vysilat. atd.
Mas tri moznosti,
1) a to volat O2 a ptat se, proc je rychlost tak nizka, nejspis ti reknou, ze je to z technickych duvodu nebo tak neco, pripadne se budou vymlouvat
2) vis co muzes maximalne mit, uprav si tarif tak, abys neplatil sileny prachy za neco na co zdaleka nedosahnes, cili nejakej tarif 8Mb?
3) jiny poskytovatel, ktery garantuje svoje rychlosti primo pro tebe.
Mas tri moznosti,
1) a to volat O2 a ptat se, proc je rychlost tak nizka, nejspis ti reknou, ze je to z technickych duvodu nebo tak neco, pripadne se budou vymlouvat
2) vis co muzes maximalne mit, uprav si tarif tak, abys neplatil sileny prachy za neco na co zdaleka nedosahnes, cili nejakej tarif 8Mb?
3) jiny poskytovatel, ktery garantuje svoje rychlosti primo pro tebe.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2335
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 13:17