Zdravím.
Mám takovej dotaz či de změnit IP adresa kterou mám na jednom webu se hrama (CS 1.6) nechc zrušit ban ale mám dotaz že kdybych si koupil novej steam a plus tam je nové steam id a já když se připojim na server tak či se mi ukáže na tom internetu nová IP jestli to nějak jde?
Změna IP (Google Chrome)
Re: Změna IP (Google Chrome)
Asi sis ten ban zasloužil..
Změn providera..
Změn providera..
A jak se změní ten provider?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 19:04) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 19:04) ---
Steam ID a IP Adresa jsou dvě naprosto rozdílné věci, které spolu nijak nesouvisí. Samozřejmě, co účet na Steamu, to jiný Steam ID, ale s IP to nemá nic společnýho. Určitě si dostal ban na IP? Jestli ano, tak by bylo dobrý vědět, jestli tvůj poskytovatel (mimochodem, co to je za poskytovatele?) připojení přiděluje svým klientům IP statické (neměnné) nebo dynamické (občas se mění). Pokuď dává statické, tak máš asi smůlu a musíš pro změnu IP změnit poskytovatele, nebo se u toho svýho případně optat (tím se ale většina poskytovatelů ani nechce zabývat). Jinak IP nelze změnit.
Naposledy upravil(a) _vcn dne 28 srp 2012 19:24, celkem upraveno 1 x.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
_vcn děkuji.. Ted vim ze to nejde zmenit.. Ban sem nedostal IP sem chtel zmenit z duvodu abych mohl byt admin a ze stare IP nebyly k nalezeni bany..
Poskytovatele asi hold zmenit nebudu moc jelikoz otec mi to nedovoli a nechce mit stim pak problem a resit to.. Jinak mame UPC..
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 19:49) ---
Ted mi kamarad rika prej ze to de pres progeam HappeIP je to pravda?
Poskytovatele asi hold zmenit nebudu moc jelikoz otec mi to nedovoli a nechce mit stim pak problem a resit to.. Jinak mame UPC..
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2012 19:49) ---
Ted mi kamarad rika prej ze to de pres progeam HappeIP je to pravda?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě,že to jde,ale u neplacené verze je dost velký ping občas se podaří vychytat +-60 ale malokdy. Ná název softu si asi nevspomenu, ale testoval sem ho kdysi a jde to. Ale ip changer to nebyl.
Mě se osvědčil Tor. Má velmi zajímavé možnosti nastavení.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No tor má výhody i nevýhody, hlavním záporem je pomalost a pokud vím přes torr se nedostaneš na herní servr(pokud se nepletu). Jen dodám některé servry mají jiné kontroly než jen IP adresu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bross píše:IP sem chtel zmenit z duvodu abych mohl byt admin a ze stare IP nebyly k nalezeni bany.
Jak nebyly k nalezení BANy? to je větná stavba jak pojďme do hor

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3851
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 6485
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 10985
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 5051
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3368
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”