Ahoj,
zhruba od začátku roku mi blbne Opera (12.02). Někdy to dělá někdy ne. Problém je v tom, že se občas nenačítají stránky po vyplnění přihlašovacího formuláře (loginu). Prostě to tak dlouho načítá až to hodí error. Neni to jako že by spadla Opera, ale je to stejný jako kdyby stránka neexistovala nebo bych nebyl připojenej k netu.
Dělá to hlavně na deviantART a občas Console-Foru. Na dA to je skoro vždycky (na login otevírá takové to malé okýnko(?)). Prostě se nepřihlásím. Restart Opery (i s ukončením procesu) v 99% nepomůže.
Trochu mě překvapilo, že Opera se (podle About Opera) identifikuje (Browser identification) jako Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; en) Presto/2.10.289 Version/12.02
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
Nenačte se stránka po vyplnění přihlašovacích údajů.*
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nenačte se stránka po vyplnění přihlašovacích údajů.*
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s přihlašováním
tak jsem přes MSE udělal rychlou kontrolu a nic. Stačí to, nebo to mám ještě něčim projet?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”