Dobry den,
mam takyto problem: Niekedy po zapnuti PC sa mi objavy pri sietovom pripojeni zlty vykricnik(trojuholnik). Internet ide bez problemov ale v Origine(nieco ako steam) sa mi kôli tomu nechce pripojit do online rezimu. Skusal som restart PC, rootra (aj upny restart) ale stale nic. Pouzivam windows 7
Dacastne som to vyriesil restartom prihlasovacieho mena a hesla v PPPoE a okamžitým vypnutim/zapnutim PC. No nie je to prvy krat co sa mi to stalo a je to daost otravne kedze su na tom pripojene 2 TV
internet ide no mam zlty vykricnik
- mates13494
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: internet ide no mam zlty vykricnik
Zdravím,
predcasom mi to robilo to iste,internet isiel aj steam,ale neslo sa pripojit na origin.Zistil som ze konflikt u mna sposoboval program Plex media server,ktory som mal nainstalovany koli TV.Po jeho odinstalovani tento problem zmizol.Zrejme islo o konflikt adries.Urcite sa to da vyriesit aj nastavenim adries v samotnom programe,ale ja som ho uz vlastne ani nepouzival,takze uz mi bol zbytocny.
predcasom mi to robilo to iste,internet isiel aj steam,ale neslo sa pripojit na origin.Zistil som ze konflikt u mna sposoboval program Plex media server,ktory som mal nainstalovany koli TV.Po jeho odinstalovani tento problem zmizol.Zrejme islo o konflikt adries.Urcite sa to da vyriesit aj nastavenim adries v samotnom programe,ale ja som ho uz vlastne ani nepouzival,takze uz mi bol zbytocny.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4619
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2953
-
od Alferi