+ještě jedna otázka...proč mi save,který byl vygenerován v modpacku Nargbox nejde spustit ve Feed the beast?Stále jen nápisy Loading world a Buildnig terrain děkuju za všechny návrhy :)
Uloz.to-stálé stahování Vyřešeno
Uloz.to-stálé stahování Vyřešeno
Zdravím,jsem tu zase s problémem
chtěl jsem si stáhnout jednu mapu na MC,ale pak mi došlo,že by mě za chvíli omrzela,tak jsem zrušil stahování a chtěl jsem si stáhnout modpack Čarovný Minecraft,ale od té doby mi to píše,že z mého počítače už stahuju.I když si chci stáhnout z uloz.to cokoliv tak to prostě nejde :( doufám,že mi poradíte :)
+ještě jedna otázka...proč mi save,který byl vygenerován v modpacku Nargbox nejde spustit ve Feed the beast?Stále jen nápisy Loading world a Buildnig terrain děkuju za všechny návrhy :)
Re: Uloz.to-stálé stahování
Zkus vymazat cookies.
Funguje,děkuji :)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Unlock
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Věděl by někdo odpověď na tu druhou část? :)
Nikdo? 
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”