Kdybych našel řešení svého problému v ostatních tématech nebo jiných fórech, vůbec bych zde neotravoval. Ale mám řekl bych docela unikátní problém. Když přejdu na libovolnou stránku (seznam, google, pc-help..) zadáním URL do kolonky pro vyhledávání, v pořádku se mi zobrazí. Ovšem jakmile se mi stránka načte, už nejde na nic kliknout. Např. když bych chtěl po příchodu na zdejší fórum kliknout na "jsem zde poprvé", nejde to. Zkrátka nejde klikat na žádné odkazy, reklamy, obrázky.. nejde kliknout na nic, co se nachází pod URL. Jediná šance, jak na něco kliknou, je asi 2 sekundy před úplným načtením stránky. To je jediná chvíle, kdy se zobrazí zápěstí s nataženým prstem, poté už jen normální kurzor a nic. Také bych dodal, že problém jsem zaznamenal jen u Opery a IE, u Chromu a Mozilly bylo vše v pořádku. Zkoušel jsem se prokousat i nastavením, ale nic neobvyklého jsem tam neobjevil.. Samozřejmě by nebyl problém používat jiný prohlížeč, jen jsem na něj zvyklý, tak kdyby bylo nějaké řešení, rád bych si to opravil.