Potřeboval bych poradit co mám dělat s velkým pingem a odezvou.
Hraju jednu hru přes internet (haxball.com) a normálně mám odezvu mezi 50-100ms .. a potom rázem mi to lagne až na 14000 tak to trvá 10s než se to srovná a poté už mi to jede opět OK. Tyhle výpadky jsou nahodilé. Jednou to udělá za den 5x podruhé ani jednou, jindy 3x za minutu. Mám nově přeinstalovaný windows, takže tím yb to být nemělo. Když jsme kontaktoval poskytovatele, řekl, že je vše v normě. Už mě to vážně štve. Doufám, že mi poradíte. Díky za odpověď
Vysoký Ping, velká odezva
Re: Vysoký Ping, velká odezva
U jiných her ti to dělá také ?
Ano také.. :(
Nechcete zkopirovat nějaký ty příkazy z CMD ?? stačí návod jak a udlěám to.. Já sám o tom nevim nic
U téhle konkrétní hrym i ot vadí nejvíce ale ( Pokud by měl nekdo čas tak si může tu stránku najít dát nějaký nick na otm enzáleží a je tam options.. a nějaký parametry, či když dáte pravý tlačítko myši tak taky nějaký nastavneí. Tak by mohl poradit jak to nejlépe seštelovat.)
Nechcete zkopirovat nějaký ty příkazy z CMD ?? stačí návod jak a udlěám to.. Já sám o tom nevim nic

U téhle konkrétní hrym i ot vadí nejvíce ale ( Pokud by měl nekdo čas tak si může tu stránku najít dát nějaký nick na otm enzáleží a je tam options.. a nějaký parametry, či když dáte pravý tlačítko myši tak taky nějaký nastavneí. Tak by mohl poradit jak to nejlépe seštelovat.)
Nejdřív to příkazem ping www.seznam.cz -t nech asi minutu pingovat, pak to přeruš pomocí Ctrl+C a udělej screen.
Pak použit ještě příkaz tracert www.seznam.cz a až tam někde budou vyšší hodnoty pingu, tak taky udělej screen.
Oba screeny sem dej do přílohy. A pokud se Ti nepodaří vyšší odezvu naměřit, tak měř během hraní.
Pak použit ještě příkaz tracert www.seznam.cz a až tam někde budou vyšší hodnoty pingu, tak taky udělej screen.
Oba screeny sem dej do přílohy. A pokud se Ti nepodaří vyšší odezvu naměřit, tak měř během hraní.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám antivir Esset a ten si stáhne aktualizaci třeba i 3x denně. I když mám dost rychlý připojení, stejně mě to trochu lagne. myslím si, že ti nějaký program leze občas na net, kde něco kontroluje (např. aktualizaci). Zkusil bych povypínat všechny programy co ti běží na pozadí.
Docela mě překvapilo, jak jde zasekat net (vyvolat lagy) pouhým surfováním po netu. Co klik, to lag - nemáš tam někoho, s kým sdíláš připojení nebo nemáš jen příliš vysokou agregaci?
Pokud jsi připojený přes wifi, tak problémy může způsobovat i strom, co se kýve ve větru. Navíc pokud je mokrý, tak "stíní" ještě víc. Signál wifi nejde v přímce, ale dělá velice protáhlou elipsu. Takže i když vizuelně signál nic nestíní, tak předmět co je v blízkosti trasy může úroveň signálu o dost snížit.
Docela mě překvapilo, jak jde zasekat net (vyvolat lagy) pouhým surfováním po netu. Co klik, to lag - nemáš tam někoho, s kým sdíláš připojení nebo nemáš jen příliš vysokou agregaci?
Pokud jsi připojený přes wifi, tak problémy může způsobovat i strom, co se kýve ve větru. Navíc pokud je mokrý, tak "stíní" ještě víc. Signál wifi nejde v přímce, ale dělá velice protáhlou elipsu. Takže i když vizuelně signál nic nestíní, tak předmět co je v blízkosti trasy může úroveň signálu o dost snížit.
Naposledy upravil(a) Speed_dead dne 21 srp 2013 12:58, celkem upraveno 1 x.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Tady jsem dal ty screeny .. doufám, že je to to, co jsi chtěl
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 12:57) ---
Připojení mám jen pro sebe. a jeslit mám příliš vysokou agregaci vážně netuším
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 12:57) ---
Připojení mám jen pro sebe. a jeslit mám příliš vysokou agregaci vážně netuším
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na seznamu asi nehraješ, chtělo by to spíš tracert na server, kde hraješ. Některý herní servery mají zakázaný příkaz ping (může jen hra) či tracert a tak se nic nedozvíš. Občas se při delších spojení (přes více serverů) stává, že z nějakýho důvodu to změní trasu serverů a to se pochopitelně projeví jako lag. Pokud máš hodně pomalý spojení,tak je na lagování výrazně náchylnější.
Naposledy upravil(a) Speed_dead dne 21 srp 2013 13:03, celkem upraveno 2 x.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Ten ping je celkem v pořádku. Možná by to chtělo místo www.seznam.cz použít adresu (www nebo IP) toho serveru,
na kterým hraješ. A taky jak sem říkal - zkusit ten test během hraní, když jsou ty odezvy vyšší.
na kterým hraješ. A taky jak sem říkal - zkusit ten test během hraní, když jsou ty odezvy vyšší.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tohle by mělo být ono
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:39) ---
Tadyj sme ot zkusil při spuštění tý hry
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:39) ---
Tadyj sme ot zkusil při spuštění tý hry
Problém je u poskytovatele v 3. bodě (IP 86.61.149.81), takže to bude potřeba s poskytovatelem řešit.
A jak to mám řešit? Když jsem mu napsal naposled, tak mi odpověďěl, že je vše v normě.
Pošli mu ty výsledky (ty druhý) a taky si nech někoho pozvat přímo k tobě domů, ať se Ti na to podívá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4547
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:37