Seznam email mi nebere heslo Vyřešeno
Seznam email mi nebere heslo Vyřešeno
Ahoj. Potřeboval bych radu ohledně emailu u seznamu. Mám ten mail tak 5-7 let a heslo jsem si měnil max. 2x. Asi před týdnem jsem se chtěl přihlásit a nic... zkoušel jsem uplně všechny hesla co kde mám, koukal jsem se v mozile do uložených hesel a seznam tam vůbec neni :/.. kontrolní otázku jen nevim jak jsem psal velý a mlý písmena a jinak všechno vim, na podpoře prej mi pomoct nemůžou :/. Neni někde v systěmu to heslo ještě někde krom tý mozily prosimvás?
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: email heslo
čau,
kdy si email naposledy používal?
Mě se stalo, že mi na centru smazali email, kde jsem měl vedenou doménu, teď jsem ji převáděl a ejhle, email byl smazanej
kdy si email naposledy používal?
Mě se stalo, že mi na centru smazali email, kde jsem měl vedenou doménu, teď jsem ji převáděl a ejhle, email byl smazanej

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Mail jsem používal průměrně tak jednou týdně právě :/. Mám tam sice 80% psamu, ale pár mejlů by se docela hodilo ( od nakoupených her a zboží až po osobní věci). Kontrolní otázku jsem zkoušel snad všechny kombinace velkých a malých písmen a píšou, že to neni ono tak já už nevim.. asi se máma jmenovala za svobodna podle nich jinak 

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zajímavý, nechápu jak může někdo zapomenout heslo, když používá email každý týden
iPhone XS
iPhone XS
Jenže problém je ten, že heslo jsem nezapoměl a ani nemohl :). Používám na všechny účty cca 10 hesel a vždy je to kombinace 2 hesel. Buď velká, malá písmena a nebo heslo+ číslice na konci nebo na začátku, jiné hesla prostě nemám, protže jsem se bál, že zapomenu.. sice si pamatuju 1/3 mobilních čísel nazpaměť, všechna hesla kamkoliv, ale bál jsem se. Prostě vim, že zapomenou jsem ho nemohl tak proto bych potřeboval poradit :). Kdybych byl ocas co si mění heslo každý týden a třeba i nalitej jak kamarádni tak neřeknu nic, ale takhle mě to docela štve
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Seznam email mi nebere heslo
tak jestli heslo víš proč ho nepoužiješ? 
tak zkoušej...

tak zkoušej...
iPhone XS
iPhone XS
Re: Seznam email mi nebere heslo
No vim ho, ale už nejde, v tom je ten problém
:D. vůbec netušim jak se to mohlo stát a už vůbec nechápu ty lidi na helpdesku.. Když jim tam píšu to jméno matky, nějaký maily co tam jsou, rok narození, jméno, i jak jsem měl ten mejl nastavenej i se složkama a nejde to :/.. No nic, asi budu muset opravdu zkoušet a zkoušet než zjistim, že jsem se u toho přijimeni upsal :d
A jinak k tomuhle, nevíte o nějakym keyloggeru s trial verzí nejlépe, nebo free jeslti bude funkční. Zapisovat hesla od všeho si nechci, myslel jsem že si je budu pamatovat a to taky neni jistý, tak bych bral i ten keylogger aby se mi do hesel nikdo nikde nedostal a já měl vše pěkně na jistotu uložený
edit: Tak ten keylogger už mám, tak snad už se mi nic takovýho nestane a kdyby mi někdo na pc něco měnil tak ho takhle vyškolim
. Tak asi vyřešeno no, když se s tim mejlem nedá nic dělat :/. díky :)

A jinak k tomuhle, nevíte o nějakym keyloggeru s trial verzí nejlépe, nebo free jeslti bude funkční. Zapisovat hesla od všeho si nechci, myslel jsem že si je budu pamatovat a to taky neni jistý, tak bych bral i ten keylogger aby se mi do hesel nikdo nikde nedostal a já měl vše pěkně na jistotu uložený
edit: Tak ten keylogger už mám, tak snad už se mi nic takovýho nestane a kdyby mi někdo na pc něco měnil tak ho takhle vyškolim

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 19971
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42