Dobrý den,
měl bych na vás dotaz, na mém stolním pc se mi seká internet, tím způsobem, že pokud kliknu například na seznam.cz tak se načte rychle, ale jakmile chci jít třeba na internetové bankovnictví nebo například na jiné klasické stránky tak musím kliknout vícekrát (klik, dlouho se načítá, tak dám zpět a znovu klik) a až třeba po 5 minutách se mi stránka načte, zkrátka většina www stránek se mi načítá velmi dlouho. Ovšem pokud odpojím svůj notebook od Wifi, tak na stolním pc mi běhá internet normálně.
Doma mám právě stolní pc, který je připojen přes kabel, a potom wifi- router, na který jsou napojeny 2 notebooky můj a sestry. A jak jsem popsal výše, pokud jsou připojeny notebooky na wifi, tak na stolním pc jde internet hrozně pomalu, jakmile odpojím notebooky, tak internet na stolním běhá normálně. Zjistil jsem, že vnější IP adresy (http://whatismyipaddress.com na všech stejna) mají všechny 3 pc stejnou.
Stolní pc je starší, OS: win XP, 1gb ram, síťovou kartu Nvidia, notebooky jsou nové na mém jsou WIN 7, na sestřiném WIN 8 další info popř. dodám.
Zajímalo by mě jak udělat, aby na všech třech pc šel internet normálně, internet je od RioMedia, a smlouvu máme na 50Mbit/s.
Děkuji za jakoukoliv radu nebo info.
Pomalý internet
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3552
-
od JHH1977