Jak aktualizuji ovladače na síťovou kartu? *
Jak aktualizuji ovladače na síťovou kartu? *
Jak aktualizuju ovladače? Díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 29 zář 2013 17:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu
Důvod: Upřesnění nadpisu
Re: Ovladače na síť. kartu
Jestli je karta integrovaná na základní desce, napiš název desky (výrobce a typ).
V opačném případě tytéž údaje o samotné kartě.
Ovladače pak jistě najdeme.
Mimochodem – proč je chceš aktualizovat? Ty původní zlobí? Já osobně neaktualizuji vůbec žádné ovladače. Svého času mi aktualizace grafiky zrušila nějakou volbu v nastavení a aktualizace zvukovky zcela zdevastovala záznam z externího zdroje, takže jsem se pokorně vrátil k původním ovladačům.
Po mém soudu má cenu aktualizovat buď grafická karta, pokud je herní a update přináší něco, co se ve hrách hodí, anebo aktualizovat takový ovladač, který není odladěný a hardware nepracuje dobře. Ostatní aktualizace ovladačů považuji za riskantní a zhola zbytečné vrtání se v dobře fungujícím systému.
V opačném případě tytéž údaje o samotné kartě.
Ovladače pak jistě najdeme.
Mimochodem – proč je chceš aktualizovat? Ty původní zlobí? Já osobně neaktualizuji vůbec žádné ovladače. Svého času mi aktualizace grafiky zrušila nějakou volbu v nastavení a aktualizace zvukovky zcela zdevastovala záznam z externího zdroje, takže jsem se pokorně vrátil k původním ovladačům.
Po mém soudu má cenu aktualizovat buď grafická karta, pokud je herní a update přináší něco, co se ve hrách hodí, anebo aktualizovat takový ovladač, který není odladěný a hardware nepracuje dobře. Ostatní aktualizace ovladačů považuji za riskantní a zhola zbytečné vrtání se v dobře fungujícím systému.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak aktualizuji ovladače na síťovou kartu? *
Máš nějaké problémy se síťovou kartou? Pokud ne, je to asi zbytečné. A co chceš aktualizací získat?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak aktualizuji ovladače na síťovou kartu? *
Nevím ale pod touto témou jsem dal ještě jednu, že mi nejde internet. Jsem momentálně na noťasu, kde mi net jde, to na stolním je problem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4120
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2025 12:57
-
- 14
- 4789
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 5271
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3331
-
od petr22