Flash

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 17 srp 2007 00:28

dragon741 píše:jestli ti to nekde JDE tak je to proste "kus od kusu" ja se nekdy na naky videa na youtube taky treba nedostanu nebo to musim skusit zachvili nebo to leze strasne pomalinku, opravdu nemam tuseni cim by to mohlo byt, hod sem link na naky video ktery si nekam dal a nejde ti skusim jestli mi to pude...

třebato je nějak vytížený, nebo nevim, nedokážu si to vysvětlit... ANO pošli link na nějaké video, já to taky zkusím

Reklama
Viktor.Z
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Viktor.Z » 17 srp 2007 00:56

Já bych vám sem hodil flash video, ale tahle verze fóra ještě flash nepodporuje. Takže sem dám jedno z videí, které jsem si nahrál na divshare. Po kliknutí na odkaz by se vám na té stránce mělo ukázat flash video. Když koukám na ty videa přímo na divshare, tak mi většinou jdou, ale někdy se taky stane, že mi nejdou. Spíš jde o to, když je umístím jinám.

Tak například tohle se mi načítá, ale hrozně pomalu. A při mým dvou megovým netu si myslím, že by to mělo být rychlejší http://www.divshare.com/download/1612851-b79

Tohle mi na divshare jde, ale nejde mi to zase na jednom fóru. Ale jeden člověk tam tvrdí, že mu to normálně jde http://www.divshare.com/download/1125019-ee5

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 17 srp 2007 01:04

tak teď sem to zkoušel, a to první video se mě taky načítá dlouho, zatím se to ještě nespustilo, to druhý šlo v pohodě... ja říká dragon741 je to kus od kusu, ale myslim že to bude jejícho serverem, když to tak je u více lidí, podle mě to nebude chyba u tebe....

dragon741
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod dragon741 » 17 srp 2007 01:08

uplne to same, chyba bude na jejich strane
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB

Viktor.Z
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Viktor.Z » 17 srp 2007 01:10

OndraP. píše:tak teď sem to zkoušel, a to první video se mě taky načítá dlouho, zatím se to ještě nespustilo, to druhý šlo v pohodě... ja říká dragon741 je to kus od kusu, ale myslim že to bude jejícho serverem, když to tak je u více lidí, podle mě to nebude chyba u tebe....
No je to možné no. Ale je divný, že na jednom fóru to jedno video jde krásně a na druhým se to nerozjede ani omylem. Jako, kdyby si ten divshare vybíral, kde ty videa povolí.

Taky jsem to chtěl zkusit řešit tak, že bych si to video sám převedl do flash, pak někam nahrál a použil na fóru flash kód pro zobrazení. Převést to mohu, mám Makromedia Flash Profesional 8, ale nevím jak to převést. Neumíte někdo s tím programem?

dragon741
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod dragon741 » 17 srp 2007 01:23

Viktor.Z píše:
OndraP. píše:tak teď sem to zkoušel, a to první video se mě taky načítá dlouho, zatím se to ještě nespustilo, to druhý šlo v pohodě... ja říká dragon741 je to kus od kusu, ale myslim že to bude jejícho serverem, když to tak je u více lidí, podle mě to nebude chyba u tebe....
No je to možné no. Ale je divný, že na jednom fóru to jedno video jde krásně a na druhým se to nerozjede ani omylem. Jako, kdyby si ten divshare vybíral, kde ty videa povolí.

Taky jsem to chtěl zkusit řešit tak, že bych si to video sám převedl do flash, pak někam nahrál a použil na fóru flash kód pro zobrazení. Převést to mohu, mám Makromedia Flash Profesional 8, ale nevím jak to převést. Neumíte někdo s tím programem?

a co treba skusit toto nebo neco podobneho

Kód: Vybrat vše

http://www.shareup.com/Avi_To_Swf_Converter-download-45414.html

pro najiti dalsich programku zadej do strejdy googla avi to swf (nebo jine formaty a hledej)
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB

ttuky
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ttuky » 17 srp 2007 03:42

AVI2SWF funguje dokonale.Popřípadě mám dobré zkušenosti s programem Total Video Converter
Nachystejte uzenáče , na snídani jsem zpátky.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční USB Flash Disk?
    od Dolpi » 01 zář 2024 10:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3385
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 zář 2024 22:17
  • USB flash disk nelze načíst Příloha(y)
    od PARKR » 27 led 2025 15:30 » v Problémy s hardwarem
    35
    4847
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    28 led 2025 17:02
  • Flash disk - soubory nelze přehrát
    od Kincl6 » 18 pro 2024 21:13 » v Vše ostatní (hw)
    3
    3697
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    19 pro 2024 12:16
  • Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
    od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw)
    16
    5256
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    10 lis 2024 23:38

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”