Zdravím, mám dotaz.
Mám internet u T-mobile. Konkrétně standart: http://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/internet/pevny-internet/tarify-a-ceny
Ale rychlost mám poloviční, stahování maximálně 500kb za sekundu. Říkají, že je to lokalitou, že by to víc stejně nešlo i kdybych vyměnil modem atd.
Ještě před nějakou dobou sem měl 500kb i u předchozího operátora O2, nevíte, jak by se to dalo vyřešit?
Zrychlené internetu
Re: Zrychlené internetu
Vymenit rozvody
T-Mobile nebo O2, ve skutecnosti je to porad jedno a to same pripojeni, proto stejna rychlost
T-Mobile nebo O2, ve skutecnosti je to porad jedno a to same pripojeni, proto stejna rychlost
Pro mě je to neznámí pojem vyměnit rozvody. Napsal bys mě to prosím trochu dopodrobna? Cena a co to vůbec je?
Vymenit rozvody musi operator, predpokladam ze to cele jede na dratech ktere natahal Telecom nekdy pred 20 lety. A operatorovi se do toho vubec nechce, protoze se mu ta investice nevrati.
Je celkem jedno jakeho ADSL/VDSL operatora si zvolis, beha to stale po tech stejnych telefonnich dratech, lisi se pouze misto kde to konci. A po tech stavajicich dratech to nejspis skutecne rychleji nejde.
Rychlejsi internet bude muset pouzivat jiny zpusob pripojeni - bezdrat nebo kabelovku.
Je celkem jedno jakeho ADSL/VDSL operatora si zvolis, beha to stale po tech stejnych telefonnich dratech, lisi se pouze misto kde to konci. A po tech stavajicich dratech to nejspis skutecne rychleji nejde.
Rychlejsi internet bude muset pouzivat jiny zpusob pripojeni - bezdrat nebo kabelovku.
Aha, škoda no. Budu se s tím muset smířit...
Otazka je, jestli je to skutecne tak jak tvrdi nebo se na to jenom vymlouvaji. To se ale bude zjistovat pomerne spatne.
Asi to bude tak, nevíte náhodou ještě o nějakém jiném internetu? Jiném způsobu připojení? Pomohl by i odkaz na stránky poskytovatele. 

Zbyva satelit (k nicemu), wifi (zalezi na lokalite), mobilni pripojeni a kabelovka (musi vest do domu rozvody).
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus na O2 stránkách o internetu otestovat, zda ti na Tvé číslo půjde nejrychlejší poskytované připojení. Problém bývá, že jsi ve větší vzdálenosti od telefonní ústředny, a nebo to není vybavena příslušnou technikou. Toto byl problém i v naší oblasti, dokud neupravili ústřednu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 12812
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3285
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4749
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3445
-
od petr22