Zdravím
Mám takoví dotaz .,, mám upload cca 0.4 mb / sec asi se nedá nijak jinak zrychlit než koupil lepší internet ? jelikož bydlím v malé prdeli kde lepší nejde ,.. _:/
Snad to dávám do správné části forka : D
Jde nějak zrychlit upload? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jde nějak zrychlit upload?
Upload 0,4mb/sec by bylo opravdu málo a ani to není možné. Spíš jde o 0,4Mb a to navýšení rychlosti musíš řešit s providerem, případně ho změnit.
ok díky ., takže sem v pr.,, xD
2 BS prosim Te jaky je rozdil mezi mb a Mb?
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
mb nic není (leda snad motherboard), Mb = megabit.
řešíte moc detaily .,, 

Může se to zdát jako detail, ale stačí napsat Mb místo například MB (či obráceně) a problém je na světě. Ten hlavní problém už jsme vyřešili, upload zvýšit nejde (když opomineme kompresi, pokud by šla využít).
-
- Pohlaví:
akem píše:2 BS prosim Te jaky je rozdil mezi mb a Mb?
m = předpona pro mili, tedy jedna tisícina a jelikož Bit je nedělitelný, nemůžeme mít jednu tisícinu Bitu.
Bit (z anglického binary digit - dvojková číslice; angl. bit = drobek, kousek) je základní a současně nejmenší jednotkou informace, používanou především v číslicové a výpočetní technice. Značí se malým písmenem b, např. 16 b, ale současně se může také objevit i označení bit, např. 16 bit. Bit může nabývat pouze jednu ze dvou hodnot, nejběžnější znázornění těchto hodnot jsou 0 a 1.
M = Mega, tedy milion a milion Bitů už mít můžeme.
Tohle je třeba dodržovat, neboť pak vznikají různá nedorozumění, která pramení právě z nesprávného označení jednotek. A ne vždy se dá uhádnout, co opravdu tazatel myslí.
Pokud to někomu přijde jako v banalita, může to vyzkoušet třeba v běžném obchodě. Až po něm budou za rohlík chtít 2 koruny, může jim za něj dát 2 desetikoruny a naopak až za něco budou chtít 2 desetikoruny, může jim dát 2 koruny. V tomto případě se jednotky dobře pochopí.

Tak nejak sem toto cekal... mb jako jednotka cehokoliv podle me neexistuje, proto sem byl zvedav jam mi vysvetlis Tvou vetu, ze Upload 0,4mb by byl opravdu malo 
A samozrejme zde neni pochyb o tom co tazatel mel na mysli...

A samozrejme zde neni pochyb o tom co tazatel mel na mysli...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Nebudeme z toho dělat flame.
Nesmíš vytrhávat věci z kontextu. Napsal jsem: "Upload 0,4mb/sec by bylo opravdu málo a ani to není možné.".

Nesmíš vytrhávat věci z kontextu. Napsal jsem: "Upload 0,4mb/sec by bylo opravdu málo a ani to není možné.".
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”