Už asi čtrnáct dní mi nelze spustit web hry forge of empires a její fórum. V opeře se načte pouze bílá strana, ale v exploreru a mozille se načte ještě tato věta please contact your network administrator. Příkaz ping i tracert fungují a na straně hry problém taky není. DNS nastaveno na 8.8.8.8 a 8.8.4.4 jak má být. Vše ostatní funguje. Mám win 7.
Budu moc ráda za vaši pomoc.
stránka WWW hry: http://www.forgeofempires.com
stránka fóra: http://forum.cz.forgeofempires.com
Nefungující www strana
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Nefungující www strana
Proč by to takto mělo být?
U mne to jde, zkus DNS automaticky.
DNS nastaveno na 8.8.8.8 a 8.8.4.4 jak má být.
U mne to jde, zkus DNS automaticky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to už jsem tam měla DNS automaticky, tak jsem to nastavila asi před dvěma dny na tohle, ale stejně to nefunguje.
__________________________________________________________________________________________________________________
šlo to před testem po restartu, po něm to lo taky, ale když jsem to druhý den zapla už to nešlo, nevím jestli to s tím může mít nějakou spojitost. Mám avast
__________________________________________________________________________________________________________________
šlo to před testem po restartu, po něm to lo taky, ale když jsem to druhý den zapla už to nešlo, nevím jestli to s tím může mít nějakou spojitost. Mám avast
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus kontaktovat svého poskytovatele internetu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
skúšali ste iné prehliadače napr GoogleChrome? ak nepôjde cez to tak jedine ako písal kolega kontaktovať poskytovateľa internetu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A jiná možnost než kontaktovat poskytovatele tu není? Nerada bych ho kontaktovala zbytečně.
Já bych ho kontaktoval, píše Ti to přece i Tvůj PC
please contact your network administrator
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”