Problémy s internetem Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

peyrac10
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problémy s internetem

Příspěvekod peyrac10 » 19 dub 2013 14:39

Lenora je bohužel strašná vlastnost. Zkus si třeba uvědomit, že já vím jen, že nějaká Lištička existuje. Vše ostatní, co Ti tady píšu, hledám, studuji a zkouším. Není Ti to trochu blbý při vědomí, že Tobě se nechce a já to vlastně dělám za Tebe? :evil:
Budiž Ti trochu útěchou, že takových je vás tady více, ba přímo hodně a někteří se i rozčilují, že jim nechceme pomoct :roll: :roll:

A obávám se, že potom, co jsi napsala a co Ti odpověděl BS a já, už nikdo nebude mít moc chuti Ti s tím nastavením Lištičky pomáhat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Reklama
sunshine
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod sunshine » 19 dub 2013 14:48

Blue Spirit píše:S tebou je to těžký, stejně jako včera. Tobě se nechce přečíst návod a po někom chceš aby si ho přečetl za tebe a ještě dal sem? :shock:
Tak přeji hodně úspěchů!

No náhodou..návod jsem si přečetla, podle něj postupovala a stejně mi to nakonec nešlo. Ale když se ti bude chtít tak bych se vůbec nezlobila kdyby si mi třeba ten postup písnul, ba naopak strašně bys mi tím pomohl :bigups: :inlove: :bigups:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 dub 2013 14:52

Když ti to nešlo podle jednoho návodu, bude to stejné i u druhého. :-) Chtělo by to požádat o pomoc nějakýho šikovnýho souseda, který to nastaví za 3 minuty!

sunshine
nováček
Stav:

Příspěvekod sunshine » 19 dub 2013 15:05

Ale nebylo. Nemůžu přece, že jsem neměla v nabídce položku ,,spustit jako správce,, kdyby tam byla tak už je to dávno hotový. Asi mám ten počítač nějakej rozharašenej. No jo no co chceš po někom kdo má kompič jen pro zábavu :idea: A s tím sousedem, to bych musela bydlet jinde protože naši sousedi jsou ještě větší paka. Ti viděli počítač možná tak z vlaku :D

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 dub 2013 15:09

Nemůžu přece, že jsem neměla v nabídce položku ,,spustit jako správce
Tu položku si tam neměla, jelikož si klikala na zástupce programu, měla si kliknou přímo na stažený soubor.

Ještě k té Lištičce. Nejspíš jich je několik. Pro IE, Firefox atd. takže je třeba mít tu správnou.

My ti to na dálku nastavit nemůžeme, musíš tedy někoho o to požádat. Prostě každý umíme něco jiného a každý to nastavit neumí.
Osobně bych se na Lištičku vybodl, protože je k ničemu. :smile:

sunshine
nováček
Stav:

Příspěvekod sunshine » 19 dub 2013 15:24

peyrac10 píše:Lenora je bohužel strašná vlastnost. Zkus si třeba uvědomit, že já vím jen, že nějaká Lištička existuje. Vše ostatní, co Ti tady píšu, hledám, studuji a zkouším. Není Ti to trochu blbý při vědomí, že Tobě se nechce a já to vlastně dělám za Tebe? :evil:
Budiž Ti trochu útěchou, že takových je vás tady více, ba přímo hodně a někteří se i rozčilují, že jim nechceme pomoct :roll: :roll:

A obávám se, že potom, co jsi napsala a co Ti odpověděl BS a já, už nikdo nebude mít moc chuti Ti s tím nastavením Lištičky pomáhat.

Já vím lenost je potvora. Tak asi to trochu blbý vůči tobě je ale zase na druhou stranu kdybys nechtěl tak hledat nemusíš. Je to tvoje volba. Ale jsem ti za rady vděčná a cením si toho, že si mi vůbec chtěl pomoct :idea:

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2013 15:26) ---

Blue Spirit píše:
Nemůžu přece, že jsem neměla v nabídce položku ,,spustit jako správce
Tu položku si tam neměla, jelikož si klikala na zástupce programu, měla si kliknou přímo na stažený soubor.

Tak to dík, že mi to píšeš až teď :clap:

sunshine
nováček
Stav:

Příspěvekod sunshine » 20 dub 2013 15:14

Tak lištičku už mám nastavenou a kdyby byly nějaké problémy tak ji odinstaluju. Moc děkuju za spolupráci a cením si toho co pro ostatní děláte.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s internetem
    od yakubb23 » 31 led 2025 19:01 » v Sítě - hardware
    1
    5344
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    31 led 2025 21:50
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče