Skákání pingu-odměna při vyřešení
Re: Skákání pingu-odměna při vyřešení
v priloze ping na poskytovatele + s tema moc ucastnikama- je pravda ze v noci je to mene, ale pokazde je a to relativne dost
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ono jen jedno měření není asi plně vypovídající, ale podle toho to na poskytovatele nevypadá. Musel by jsi to takto zkusit, když jsou problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To ale není vysoký ping.
o to prave jde...pres radek ping normalni, ale v hrach(HLSW pouzito jen pro ukazku grafu pingu-neni to programem) mi pingskace hodne + posledni dobou mi todela porad takze tohleje kdyz jsou problemy...prijde mi to jako zahada proste, ktera nema reseni
Tak zkus měřit během hraní (nebo jiný činnosti, prostě zatěž internet) a projeď pingem všechny body od prvního.
Tím bys měl najít ten problémový.
Tím bys měl najít ten problémový.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš na stejném připojení u providera skalní stahovače filmů, hudby, či jiného tak, se stává, že to zatížení některý link nezvláddne.
Pro klid na duši vyčisti iPC Ccleanerem (vyčisti dočasné soubory systému i prohlížeče a další balast). Momentálně mne nic nenapadá. Máš betonově čistý PC bez virů a jiné havěti. Pokud jsi si nejsi jistý dej log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc.. Návod v "Články a návody".
Pro klid na duši vyčisti iPC Ccleanerem (vyčisti dočasné soubory systému i prohlížeče a další balast). Momentálně mne nic nenapadá. Máš betonově čistý PC bez virů a jiné havěti. Pokud jsi si nejsi jistý dej log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc.. Návod v "Články a návody".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
PC mam po kompletni reinstalaci OS...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou všechny ovladače OK? Raději to prověř. Jaký používá Firewall a antivirový program? Máš při hraní hry vypnuty automatické aktualizace antiviru, či nějakého jiného programu? Nemáš ještě něco spuštěno on line?
Tohle je vse OK...na jine poradne mi neco proadili tak jsem psal na providera a uvidime :)
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”