Nefunguje i přes vynikající připojení
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje i přes vynikající připojení
Takže problém je jednoznačně u poskytovatele!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Což jsem říkal už zde:
ITCrowd píše:teresastarling píše:Takže vyzkoušeno i bez routeru i snovým routerem, ale připojení stále pokulhává..
Například jede Facebook a na googlu to v tu samou dobu házi : Nelze se připojit k internetu nebo Tato webová stránka není dostupná.
Ještě můžeš vyzkoušet běh internetu na jiném stroji, popřípadě na stejném s live linuxem. Nicméně podle mě jednoznačně na straně poskytovatele. Takže měřit, psát otravovat, dožadovat se vrácení peněz a vyhlédnout si někoho jiného.
-
- Pohlaví:
Chtělo by to ten tracert od tazatelky!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
BlueSpirit:Jo. jo.Abych do toho nevnesl zmatek. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
liborek píše:Opět se připojím.Jak jsem psal mám toho samého poskytovatele.
Tak jsem to zkusil...No a výsledek.V prvním traceru byl překročen časový limit ve všech skocích.Ještě jsem k tomu přiložil změřenou rychlost.
.. ale vždyť mi nemáme UPC :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2014 19:42) ---
Je možné že připojení ruší tablet ? ..Týden nebyl připojen a vše fungovalo správně.. a od včera je opět funkční a zase to nefunguje.
Co s tím ? Jak to vyřešit ?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
teresastarling:To je reklama na UPC
OT:Jinak ovšem ten můj tracert neplatí tak úplně.Blokoval mě to firewall.Měl jsem tato, že mám filtraci vypnutou a ono ne.Moje chyba.
Takže dal jsem to bez blokování a bylo to lepší.

OT:Jinak ovšem ten můj tracert neplatí tak úplně.Blokoval mě to firewall.Měl jsem tato, že mám filtraci vypnutou a ono ne.Moje chyba.

Takže dal jsem to bez blokování a bylo to lepší.
Naposledy upravil(a) liborek dne 08 bře 2014 21:43, celkem upraveno 2 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Když ho odpojis tak to opět jde?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se vyskytuje : Vypršel časový limit žádosti - tak tam to zůstává viset. Pravděpodobně přímo u poskytovatele připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Byly tu 4x a stále nevědí co tomu je , jsme už více než měsíc bez normálně fungujícího internetu.
Voláme stále, dojdou, pět minut to funguje někdy ani to ne, nevyřeší důvod problému a odchází ..
Bohužel v naší obci moc poskytovatelů nemáme. Ani tedy nevíme jestli jsou příčinou právě oni.
Voláme stále, dojdou, pět minut to funguje někdy ani to ne, nevyřeší důvod problému a odchází ..
Bohužel v naší obci moc poskytovatelů nemáme. Ani tedy nevíme jestli jsou příčinou právě oni.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem podobný problém (krátkodobé výpadky cca 5 15 min, ale mezi tím to bylo OK), reklamoval jsem kvalitu připojení, po měření potvrdily chybu a dnes mi vyměnili anténu na střeše. A jede to podle mých představ. Co je příčinou u tebe musí zjistit odborníci od poskytovatele připojení, pokud to nejsou jen zaškolení laici.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak posledních pár dní to nejde vůbec. Už ani nepomáhá vypnutí tabletu, což původě vypadalo, že by to mohlo být tím. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8573
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 3534
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
- 7
- 4128
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
- 19
- 3697
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4787
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”